Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor effektiv er en motorsykkel Disc Lock?

Motorsykkel tyveri er en ubehagelig virkelighet. Ifølge National Insurance Crime Bureau, var det over 56 000 rapporterte motorsykkel tyverier i 2009 (de siste tallene tilgjengelig). Mer urovekkende er det faktum at bare om lag 30 prosent av stjålne sykler blir gjenvunnet. Det er imidlertid en rekke ting du kan gjøre for å avskrekke en tyv å stjele motorsykkelen, og en motorsykkel plate lås en av de første alternativene du bør vurdere. Hvordan en motorsykkel Disc Lock anlegg

Den typiske plate lock fester rundt eller gjennom skivebrems foran på motorsykkelen. Når riktig festet, det gjør det umulig å flytte motorsykkelen mer enn noen få inches, som låsen seg selv vil bli blokkert av gaffelen på sykkelen, immobilisering av forhjulet. Høyere kvalitet motorsykkel plate låser vil ha herdet stål sjakler og stålkuler i tilholderne.
Fordeler med en motorsykkel Disc Lock

Fordi de er relativt små, motorsykkel plate låser er lett å bære med deg. De gode er vanskelig å beseire, og de er enkle å feste til sykkelen. Disc låser er også ganske synlig, noe som kan være nok til å avskrekke en tyv og sende ham på jakt etter en mer opportunistisk målet.

Ulemper av en motorsykkel Disc Lock
< p> En av de største ulempene med en plate lås er at det er lett for deg å glemme at det er festet, og kjører en motorsykkel med en plate lås festet kan gjøre reell skade på forhjulet eller bremser og kan føre til at du mister sykkelen , og dermed gjøre enda mer skade. Mens en plate lock vil holde noen fra å rulle motorsykkelen bort, vil det ikke holde en gruppe tyver fra å løfte sykkelen inn på baksiden av en van eller pickup lastebil.
Øke effektiviteten av en motorsykkel Disc Lock

Enhver anti-tyveri-enhet er gjort mer effektivt når det brukes sammen med en eller flere andre enheter. Før du fester platen lås, må du bruke sykkelen sin gaffel lås. For å hindre at motorsykkelen blir løftet bort, låse den til et stasjonært objekt eller en annen sykkel. Å holde motorsykkelen fra tiltrekke seg feil type oppmerksomhet, bruke en motorsykkel dekke. Dette vil forsinke en potensiell tyv, som kan bestemme at det er for mye problemer med å løfte lokket langt nok til å se hva slags sykkel er skjult under den. Du kan også legge til en alarm. Handlingen som kreves for å beseire de andre anti-tyveri-enheter på motorsykkelen vil være nok til å utløse en alarm. Noen high-end plate låser kom med en innebygd alarm system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111257.html

Previous:
Next:

motorsykler