Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer Dual Sport til Supermoto

Supermoto er en blanding av off-road og road racing. Syklistene sykle på en kurs som er 70 road og 30 prosent skitt. Off-road motorsykler utstyrt med gatedekk, modifisert fjæring og bremser er brukt. Konverteringer spenner fra det helt grunnleggende til full konverteringer. Omfanget av konverteringen avhenger i stor grad av budsjettet, behov og racing planer. Mest populære skitt modeller kan konverteres til supermoto i noen standard skritt. Du trenger:
grunnleggende håndverktøy
Suspension modifikasjoner
Supermoto hjul og dekk
Bremser
Kjede og tannhjul satt
Body panelsett
Vis flere instruksjoner

en

Endre ditt suspensjon eller har den endret. Senk suspensjon 2 til 4 inches fra lager høyde avhengig av din modell av dual-sport motorsykkel. Har suspensjonen revalved så godt eller bruke et kit for å gjøre arbeidet selv. Ventil modifikasjoner er ikke nødvendig for de fleste løpene, men vil føre til at sykkelen for å håndtere bedre på asfalt deler av kurset. Kjøpe byggesett fra White Brothers, Race Tech eller annen anerkjent suspensjon selskapet.
2

Installer nye hjul, nav og dekk. Kjøp et kit som inkluderer nye rør og installere dekk vurdert for supermotard bruk. Hjulet Pakkene er tilgjengelig fra en pålitelig selskap som Excel og dekk vurdert for supermoto fra produsenter som Dunlop og Continental.
3

Installer en ny front rotor designet for racing. Ved hjelp av et kit, må du installere en ny caliper, caliper mount, pads og rustfritt stål bremseslange. Rustfritt stål bremseslange er nødvendig for de fleste konkurranser. Bruk en høy kvalitet brems konvertering kit slik som de laget av Brembo og FMC.
4

Sett inn en ny tannhjul og kjede kit med en high-tann-count bakre tannhjul. Bruk en lett kjede som oppfyller de tekniske spesifikasjoner for racing ligner på de som tilbys av RX eller Renthal.
5

Installer hånden vakter og kroppen paneler som kreves for å kjøre i divisjon din. Installer en motard-type fender og nummerskilt. Flytte batteri hvis nødvendig av modell dual sport.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111267.html

Previous:
Next:

motorsykler