Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lese en Harley VIN

Harley Davidson har lenge brukt et brev betegnelse system for å identifisere ulike motorsykkel familier og modeller. Fra tid til annen, forandret den berømte motorsykkel selskap måten de identifiserte ulike modeller. Harley har også gjort flere endringer i hvordan de strukturerer bilen identifikasjonsnummer av sine motorsykler og der på syklene disse VINs vises. En VIN er den juridiske identifikasjon tag for hver enkelt motorsykkel og er viktig for titulere og registrere sykkelen. Det er nøkkelen i å utvinne og identifisere en stjålet motorsykkel. Du trenger
Notepad
Pen
Vis flere instruksjoner
Harley-Davidson vins fra 1981 til inneværende
en

Finn VIN. På Harley-Davidson modeller produsert fra 1981 til i dag, er den 17-tegns alfanumerisk VIN stemplet på rammen. Kortnummer er også stemplet på motoren. Den offisielle VIN behov for å registrere motorsykkelen er den på rammen.
2

Les det første sifferet. A "1" betyr at denne spesielle Harley-Davidson motorsykkel ble produsert i USA.
3

Les på to bokstaver identifikator. "HD" betyr denne motorsykkelen er en ekte Harley-Davidson.
4

Les neste ensifret. Dette identifiserer vektklassen av motorsykkelen. A "1" betyr en tungvekter, "2" er en lett, og "8" er en sidevogn.
5

Les neste to bokstaver identifikator. Dette identifiserer spesielle Harley-Davidson modell.
6

Les neste enkelt bokstav. Dette er motoren identifikator.
7

Les neste ensifret. Dette indikerer når i modellåret denne motorsykkelen ble innført. A "1" betyr at sykkelen kom ut under normal nye modellen introduksjon, betyr "to" motorsykkelen hadde en mid-år eller januar introduksjon. A "3" betyr denne sykkelen ble produsert for salg i California, og ble introdusert til vanlig tid. A "4" viser sykkelen var et jubileum modell, "5" betegner sykkelen som en spesialutgave, regelmessig introduksjon for California. A "6" er funnet på spesialutgave sykler introdusert mid-år for California.
8

Les neste ensifret. Dette er et kontrollsiffer.
9

Les neste enkelt bokstav. Dette indikerer fabrikken hvor motorsykkelen ble produsert. Sykler med en "Y" var samlet i York, Pennsylvania. De med en "T" kom ut av Tomahawk, Wisconsin. En "J" angir at motorsykkelen ble samlet i Milwaukee, Wisconsin.
10

Les de siste seks sifre. Dette er serienummeret, eller sekvensiell produksjon kjøre nummeret, som er unikt for denne motorsykkelen.
Harley-Davidson VINs fra 1970 gjennom 1980
11

Finn VIN. På Harley-Davidson motorsykler produsert mellom 1970 og 1980, ble den 10-tegns alfanumerisk VIN stemplet på både rammen og motoren. For noen måneder i løpet av 1979 Harley-Davidson brukt et annet nummer på motoren. Når Harley-Davidson lært at to separate tall på en motorsykkel kan føre til rettshåndhevelse å tro at sykkelen ble stjålet og "hakket", selskapet forlatt praksisen.
12

Les de to første tegnene. Dette nummeret og bokstav identifisere modell av denne motorsykkelen.
13

Les de neste fem sifre. Dette er de sekvensielle produksjon tall.
14

Les de siste to tegn. Dette brevet og nummer identifisere byggeår for denne motorsykkelen.
Harley-Davidson VINs fra 1930 gjennom 1969
15

Finn VIN. På Harley-Davidson motorsykler produsert fra 1930 gjennom 1969, ble VIN stemplet på motoren bare. Før 1930, var Harley-Davidson VINs og plassering ikke så standardisert og endres ofte.
16

Les de to første sifrene. Disse tallene indikerer året da denne motorsykkelen ble produsert.
17

Les neste sekvens av bokstaver. Bokstavene - opptil fire av dem - identifisere modellen
18

Les den siste gruppen av tall.. Disse representerer den sekvensielle produksjonsnummer av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111268.html

Previous:
Next:

motorsykler