Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik beskytter en Rim Under en Tire Change på en motorsykkel

Fjerne og skifte dekk på motorsykkelen felger er en fysisk-krevende prosess, og det er altfor lett å skli med brekkjern og skrape selve hjulet. Du kan bare ta motorsykkelen til mekaniker når dekkene må skiftes, og de vil ta dem av felgene ved hjelp av en maskin designet for ikke å skade hjulene, men dette er dyrere. Den beste måten å gjøre dette hjemme er å sørge for at brekkjern ikke kommer i direkte kontakt med hjulet under hele prosessen. Du trenger
lirke bar
Flytende såpe
Gamle håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Plasser hjulet på bakken og bruke en blanding av flytende såpe og vann til felg og dekk til å fungere som et smøremiddel.
2

Legg den gamle håndkle over toppen av hjul og dekk, noe som gjør at den dekker det meste av dekket.

3

Force lirke bar i mellom leppen, eller perle, av felgen og dekket så den gamle håndkle stopper brekkjern kommer i kontakt med felgen.
4

Fortsett denne hele veien rundt slik at en hel dekk veggen er av felgen og gjenta for den andre dekk veggen.
5

Smør felgen og det nye dekket med flytende såpe.

6

Place dekket på toppen av felgen med håndkle klemt i midten.
7

Bruk brekkjern som før å tvinge dekket veggen på felgen. Trekk håndkleet ut noen få inches rundt slik at den ikke kommer i klem mellom dekket og felgen.
8

Plasser håndkle på toppen av felgen igjen og bruke brekkjern for å tvinge andre dekk vegg på felgen stoppe noen få inches å trekke inn håndkleet ut slik at den ikke setter seg fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110044.html

Previous:
Next:

motorsykler