Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Gap en sportssykkel Spark Plug

Moderne sport sykler er ytelse-fokusert, aggressiv road maskiner som overgår standardene satt av modeller laget bare år siden. Med noen sport sykler i stand til å opprettholde hastighet i nærheten av 200 km /h, stoler de tungt på en høy tilstand av harmoni og vedlikehold. Selv den minste av komponenter krever presisjon innstillinger for å gi høy ytelse forventet. En slik komponent er tennpluggen, som fremmer forbrenningen ved å bestå en elektrisk gnist over et gap mellom de to elektrodene på spissen sin. Du trenger
Automotive tennpluggen verktøy
tennplugg
eiere eller service manual
nebbtang
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ny tennplugg av pakken, og måle gapet avstand ved å skyve den minste "følehorn" på gapet verktøyet mellom de to elektrode på tuppen av pluggen. Arbeid deg gjennom de ulike støttehjulene størrelser trinnvis til følehorn glir gjennom elektrodene med en liten mengde spenning. Dette er den nåværende avstand av gapet.
2

Se dine eiere eller tjeneste manuelle for de riktige gap innstillinger. Hvis gapet er korrekt, installer tennpluggen inn motorsykkelen.
3

Sett gapet avstand ved å trykke forsiktig på den ytre, eller bakken, elektrode. Elektroden trenger ikke å bevege seg veldig langt. Kontroller gapet avstand med gapet verktøyet.
4

Reset gapet, hvis nødvendig, ved å løfte jordelektroden litt oppover med et par små nebbtang. Kontroller gapet avstand med gapet verktøyet og sett etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106692.html

Previous:
Next:

motorsykler