Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kuryakyn ISO-Grips Installasjon

Kuryakyn ISO-Grips har en bestemt stil som bare ikke er funnet i andre produsenters håndtak. ISO-Grips er designet for å matche styling funnet i Kuryakyn øvrige produkter, inkludert spaker og fot knagger. Installasjonen er ganske grei for de fleste motorsykler, med unntak av oppvarmede grep, som krever at du installerer ledninger til motorsykkel batteri. I motsatt tilfelle kan håndtaket installasjon oppnås ved anvendelse av enkle håndverktøy. Du trenger
Torx skrutrekker
Hex fastnøkkel
Kombinasjonsnøkler
Kniv
100-sandpapir
Aceton
Clean rag
Vis flere instruksjoner
Throttle side
en

Finn de to gummi GASSKABEL justeringer på innenbords side av styret og rull dem tilbake mot midten av styret. De er festet til metall rør som går fra undersiden av motorsykkelen på /av-bryter. Bruk kombinasjonen skiftenøkler å løsne mutrene.
2

Bruk en Torx eller sekskantnøkkel å skille på /av-bryter boliger. For å spare tid, kan du gjøre det samme med blinklys boliger på clutch side av styret.
3

Fjern messing ferrul fra gassen ermet, er forsiktig med å unngå å miste hylsen.
4

Slip aksjen gasshåndtaket ut av styret, og deretter installere ISO grep på sin plass. Monter bryteren boliger i motsatt rekkefølge som du demonterte den.
5

Juster gassvaieren ved å stramme til justeringsmutterne som ble løsnet i første trinn.
Throttle Boss Justering
6

Finn og løsne de fire unbrakoskruer i slutten av gasshåndtaket som du nettopp installerte.
7

Roter håndtaket til ønsket kosmetiske posisjon.
8

Stram de fire unbrakoskruer som du løsnet.
Clutch Håndtak
9

Trekk clutch tur ut av håndtere bar. Dersom motorsykkelen ikke bruker metall håndtak, men bruker gummi, bruke verktøyet kniv til å kutte gummigrep ut av styret
10

Fjern eventuelle limet som kan være på styret med 100. - sandpapir. Etter dette, rengjør overflaten med aceton på en ren fille, å være ekstremt forsiktig med å tillate den kjemiske å komme i kontakt med motorsykkelens maling.
11

Klem den medfølgende tube lim inn i ISO -Grip, og skyv grep over styret med en vridende bevegelse til å jobbe den på plass. Ikke stopp flytter eller limet vil sette og grepet kan ikke flyttes. Den omtrentlige tørketid for limet er seks sekunder.
12

Klem grep til helt satt limet og hold den inne i 15 sekunder. Etter dette, re-montere blinklys bytte bolig for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111080.html

Previous:
Next:

motorsykler