Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å ri en Supermoto at Night

Blant de store spørsmålene som må rette med når man kjører en supermoto motorsykkel om natten er at supermotos har ikke foran eller bak lyset, heller ikke de har blinklys. Av denne grunn er disse motorsykler er ikke street legal. Hvis riding skjer off-road, men det er ettermarkedet hodelykt kits som kan utvide din riding godt i natt. Du trenger
Clamp-on hodelykt kit
3/8-inch stasjonen socket satt
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra motorsykkelen ved hjelp den 3/8-inch stasjonen socket satt til å få tilgang til batterirommet.
2

Koble lysbryter ledninger følger med lys kit til batteriet på motorsykkelen, og deretter trekke kabelen til forsiden av sykkelen langs lager ledningsnettet, synlig på de fleste motorsykler hvis du ser opp på bunnen av drivstofftanken. Bruk plast zip bånd følger med lys kit for å feste ledningen på plass.
3

Monter lysbryteren på styret på den siden som du velger å bruke pipenøkkel. Festet er vanligvis en komprimering-stil monteringsbrakett.
4

Fest hodelykt på styret mellom styret stigerør. De hodelykt klemmer til denne stillingen med en mount som ligner på lysbryteren.
5

Sett motorsykkel sete i stillingen sin. Når riding supermoto om natten, alltid bruke hodelykt slik at du kan se hvor du skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111081.html

Previous:
Next:

motorsykler