Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Saddlebags på en Honda Bike

Den japanske bilprodusenten, Honda, er nært forbundet med å lage kvalitet biler, minivans og SUV, men deres motorsykkel tilbudene har vært spennende kunder i flere tiår. Kunder har muligheten til å inkludere salveskene når de egendefinert rekkefølge sin nye Shadow eller Valkyrie fra en forhandler. Saddlebags tillate rytteren å bære personlige eiendeler med seg når de treffer veien. Saddlebags kan også bli lagt til som en ettermarkedet alternativ og kan installeres av gjør-det-selv i relativt kort tid. Du trenger
unbrakonøkkel
Wire klipp
krympeslange
Spool av ledninger
loddebolt
varmepistol
blinklyset avstandsstykker
Skiftnyckel
Saddlebag monteringssett
Vis flere instruksjoner
en

Trekk opp setet på motorsykkelen for å løsne det og ta det ut. Koble fra begge batterikablene og ta ut batteriet. Dette gir deg tilgang til det forbinde ledninger som fører til baklysene. Fjern ledningene fra deres tilknytning. Bruk en umbraconøkkel for å fjerne festeboltene på syklusen sin bakskjerm. Når det er løs nok, skyv den ned og av sykkelen.
2

Ta av høyre og venstre signallys, men merk som forsamlingen tilhører hvilken lys. Dette vil spare deg litt frustrasjon når du skrur lysene senere. Klipp noen få inches av ledninger fra hver ende av hver signal wire og tråd en tomme av krympeslange over snipped ender. Avklipt to separate to-fots lengder med kabler fra spolen og varme opp loddebolt.
3

Lodd endene på hver 2 fot ledningen på plass, med den ene enden kobles til kontakten og den andre til blinklys. Bruk litt krympeslange over forbindelsen og smelte på plass med en varmepistol. Fjerne lisensen plate, installere Blinklysene avstandsstykker, feste plate og montere signalet lys samlinger. Du har opprettet plass nødvendig for å imøtekomme de salveskene riktig.
4

Ta av reflektorer med en skiftenøkkel. Plasser montering spole følger med saddlebag monteringssett i stedet for reflektorer. Plasser skivene fra settet over hullene i spolen og feste snellen til sykkelen ved hjelp av holderingen bolter og muttere som følger. Legg de salveskene på sykkelen, holder hullene på posene med snellene og sikre dem med besøksforbud låsepinnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110448.html

Previous:
Next:

motorsykler