Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Fork Seals på en Yamaha V stjerne 1100

Holde V stjerne 1100 i sin topp driftstilstand krever mye mer enn et oljeskift nå og da. En våkent øye må holdes på motorsykkelen sin gaffel, som bygger på en olje-demping system for å kompensere for endringer i vegens overflate. Selv om V Star gaffel er ganske holdbare, selene som holder oljen i gaffel beina er utsatt for slitasje over tid. En glatt, fet film på gaffel rør er det første tegn på problemer. Hvis du oppdager en lekkasje, ikke ri motorsykkelen inntil gaffel selene har blitt erstattet. Du trenger
service heis eller jack
10 -, 12 -, 17 - og 22 mm-uttak
Stikknøkkel
6 - og 8-mm Allen fastnøkkel
Soft-Jawed skrustikke
Container
Flat skrutrekker
10W gaffel olje
Fork sel
Vis flere instruksjoner
en

Support motorsykkelen på en tjeneste heis eller knekt. Fjern den fremre bremsekalippernes fra lavere gaffel beina ved hjelp av en 12-mm-kontakt og en pipenøkkel. Løsne klype bolt i bunnen av høyre nedre gaffel beinet med en 12 mm pipenøkkel. Skru forakselen med en 17-mm-kontakten, og trekk den ut fra gaffelen og hjulet. Rull hjulet bort fra motorsykkelen. Skru den fremre støtfanger er bolter med en 10-mm-kontakten, og deretter fjerne fender fra gaffelen bena.
2

Fjern en gaffel ben av gangen. Løsne klemme bolter på øvre og nedre gaffel klemmer ved hjelp av en 6-mm unbrakonøkkel. Løsne bolten på baksiden av den fremre blinklys sammenstilling, posisjonert på den øvre gaffel rør og bare over den nedre gaffel klemme, ved hjelp av en 10-mm tilslutning. Trekk gaffel ben ut fra bunnen av gaffelen klemmer og legg den i en soft-Jawed skrustikke, vendt mot gaffel topp cap oppover.
3

Skru av topplokket fra øvre gaffel røret ved hjelp av en 22-mm-kontakten. Opprettholde et press på toppdekselet for å hindre den fra å bli kastet utover med gaffel interne våren. Fjern topplokket og trekk hetten vaskemaskin, gaffelen våren og våren sete ut av øvre gaffel røret.
4

Fjern gaffel beinet fra skrustikke din. Hold i toppen av gaffelen røret over en beholder og strømme ut gaffelen oljeforsyning. Pump den gaffel røret gjentatte ganger for å drive ut eventuell innestengt olje. Plasser den nedre gaffel beinet horisontalt i skrustikke din.
5

Skyv gaffel våren inn i gaffel røret, deretter løst skru topplokket på plass med en 22-mm-kontakten. Skyv gaffel rør inn i den nedre gaffel beinet og holde det på plass. Skru spjeldet stang bolt, plassert i bunnen av gaffelen ben, ved hjelp av en 8-mm sekskantnøkkel. Slipp gaffel røret og fjerne det øverste lokket og våren.
6

Trekk gummi støv oppstart av av toppen av den nedre gaffel ben og skyv det ut av den øvre gaffel røret. Lirke ut olje segl låseringen fra toppen av gaffelen etappe med en flat skrutrekker. Fjern gaffel røret fra den nedre gaffel ben, ved hjelp av en frem-og-tilbake bevegelse for å trekke røret, gaffel tetning og demping stang ut av gaffelen benet. Trekk forseglingen ut av gaffelen tube.
7

Coat bunnen av gaffelen tube med frisk 10W gaffel olje, og skyv den inn i nedre gaffel beinet. Sett gaffelen våren inn i gaffel røret, deretter løst skru topplokket på plass med en 22-mm-kontakten. Skyv gaffel rør inn i den nedre gaffel beinet og holde det på plass. Skru spjeldet stang bolten inn i bunnen av gaffelen benet ved hjelp av en 8 mm sekskantnøkkel. Slipp gaffel røret og fjerne det øverste cap.
8

Coat en ny gaffel tetning med 10W gaffel olje og skyv den ned gaffel røret. Seat gaffelen tetning med en sel driver, deretter settes forseglingen er låseringen på plass. Skyv gummi støv boot ned gaffel røret og inn på toppen av den nedre gaffel beinet.
9

Fjern gaffel beinet fra skrustikke din, og hell opp til 15,5 væske oz. av 10W gaffel olje inn i toppen av den gaffel-røret. Skru topplokket på plass med en 22-mm-kontakten. Skyv gaffel røret opp og gjennom motorsykkelens gaffel klemmer. Stram gaffel klemme klype bolter med 6-mm unbrakonøkkel. Stram de vrange blinklys forsamlingens bolten med en 10-mm-kontakten.
10

Sett de resterende gaffel segl følge metoden vist ovenfor. Installere gaffel beinet. Monter de fremre hjul, bremsekalipere og fender i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110449.html

Previous:
Next:

motorsykler