Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justerer jeg Ride Høyde på en bakdemper XR650R?

Et viktig skritt i å sette en Honda XR650R sin suspensjon er funnet i justering av motorsykkelens kjørehøyde. Ved å endre den bakre støtdemper er preload - mengden av spenning plassert på bakre støtdemper er våren - den XR650R kan justeres for å passe bedre kravene til rytter og racerbanen. I tillegg vil sette suspensjonen sin sag at bakdemper sin forspenning er satt opp for vekten din. Når sag er satt, kan ytterligere justeringer gjøres for å kompensere for eventuelle endringer i kjøreforhold. Du trenger
Hook-type hakenøkkel
Assistant
Målebånd
notatblokk
Vis flere instruksjoner
Basic Adjustment Prosedyre
1 < p> Plasser din XR650R på en motor stå å avlaste spenningen plassert på bakre støtdemper.
2

Løsne mutteren på toppen av den bakre støtdemper er våren med en krok-type skiftenøkkel skiftenøkkel.
3

Vri preload justering krage, plassert mellom mutteren og våren, med hakenøkkel. Vri med klokka for å redusere vårens forspenning og senke XR650R bakre kjørehøyde. Alternativt, skru pluggen mot klokken for å øke vårens forspenning og heve motorsykkelens kjørehøyde bak.
4

Stram støtdemper er lås mutteren mot preload justering krage, bruker hakenøkkel.


Måling og justering Bakhjulsoppheng Sag
5

Løft XR650R off sin side stå og hold den i vertikal posisjon.
6

Mål avstanden mellom midten av bakhjulet, og bunnen av den bakre støtfanger ved hjelp av en assistent og et målebånd. Ta opp denne distansen på en notisblokk.
7

Sit på toppen av XR650R din mens du har alle dine rideutstyr. Har din assistent ta en ny måling mellom midten av bakhjulet og bunnen av bakskjerm ved hjelp av et målebånd. Registrere denne målingen i notisblokk.
8

Sammenlign avstander fra begge målingene. Forskjellen mellom målingene er bakhjulsopphenget er sag. For eksempel, hvis den første målingen ga en avstand på 23 inches mellom hjulet og fender, mens en 20-tommers avstand ble målt mens den var fullt motorsykkel-lastet, angir dette en 3 tommers bakre sag.

9

Juster XR650R bakre sag, som skissert ovenfor. Ideelt sett bør XR650R har en 4-tommers sag for normale kjøreforhold, gir en godt avrundet balanse mellom manøvreringsevne og lineær stabilitet. Hvis sag indikert av dine målinger er større enn 4 inches, øke preload å redusere den bakre støtdemper sin sag. Alternativt redusere forspenning å øke synke hvis det er mindre enn 4 inches.
10

Juster forspenning, etter behov, for å kompensere for de kjøreforhold funnet på racerbanen. Øke sag ved å redusere forspenning, for å gjøre det lettere å slå på en kortere spor fylt med vendinger. Reduser sag hvis du rir på en lengre spor, fylt med høy hastighet rette deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110975.html

Previous:
Next:

motorsykler