Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Hydraulisk Clutch Oil i en motorsykkel

En motorsykkel hydrauliske clutchen virker omtrent på samme måte som sin hydrauliske bremsesystemet, overføre energien opprettet fra å trekke i clutch hendel gjennom trykkfluid å betjene clutch mekanisme. Denne væsken, akkurat som i bremsesystemet kan nedbrytes og absorbere vann over tid, redusere væsken effektivitet. Venstre ukontrollert, vil den forurensede væsken skade clutch master sylinder og gjengi hele systemet ubrukelig. Endre væsken regelmessig er en relativt enkel oppgave som vil sikre at motorsykkelen er fortsatt kjørbar stand. Du trenger
Clear plastrør
Catch container
10 mm fastnøkkel
bremsevæske
Butikk filler
Vis flere instruksjoner
1

Finn bleeder skruen på clutch slave sylinder på motoren. Den lufteskrue vil ha en liten gummihette over nippelen. Trekk hetten ut av lufteskrue og slip en lengde på klar plast slange over brystvorten. Plasser den andre enden av slangen inn i en beholder for å fange drenering væske.
2

Skru av clutch master sylinder er væske reservoaret på venstre håndtak. Trekk forsiktig den indre membranen ut av reservoaret og sett det til side. Topp reservoaret av med ny bremsevæske.
3

Skru av clutch slave sylinder er bleeder skru en kvart omdreining med en 10 mm fastnøkkel. Trekk clutch hendelen helt inn og hold den på plass. En liten mengde væske skal bli utvist fra clutch slave sylinder i plastrør. Stram lufteskrue med 10 mm fastnøkkel. Slipp clutch hendel.
4

Gjenta trinn 3, som nødvendig, inntil væsken i røret blir klart og ikke har noen luftbobler fanget i det. Kontroller clutch master sylinder reservoar ofte, topping av væsken, som er nødvendig for å unngå luftbobler fra forming.
5

Stram lufteskrue med en 10 mm fastnøkkel når væsken er klar og fri for luftbobler. Trekk slangen ut av bleeder brystvorten og tørk den ren med en klut eller håndkle. Trykk på hetten på plass over bleeder brystvorten.
6

Toppen av clutch master sylinder reservoar. Forsiktig på sidene av reservoaret og hovedsylinderen for å løsne eventuelle luftbobler inne i sammenstillingen. Tørk av reservoarets mellomgulvet rengjøre med en klut eller håndkle og sett den inn i reservoaret. Bytt reservoarets cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107068.html

Previous:
Next:

motorsykler