Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Transmission Oil i en 2002 Sportster

Regelmessige væske endringene er et sentralt element for å opprettholde 2002 Harley-Davidson Sportster. I motsetning til de større modellene i Harley-Davidson lineup, bruker Sportster to separate væsker, motor olje og girolje til å smøre sin drivverk. Mens de fleste motorsyklister er ganske mye kunnskap om riktig metode for å endre sin maskinens motor olje, kan drenering og påfylling av girolje på en Sportster virke fremmed for dem ukjent med Harley-Davidsons vedlikeholdsbehov. Heldigvis skifting av transmisjons fluidet er en meget enkel prosess og kan utføres på få minutter. Du trenger
Motorsykkel stå eller løfte
bunnpanne
5/8-inch socket
Stikknøkkel
Momentnøkkel
Torx 27 driver og socket
trakt
Giroljefiltre
Butikk filler
Vis flere instruksjoner
en

starte motorsykkelen og la den hvile for å varme opp motoren og girkasse. Som motorsykkelen varmes opp, vil væske varmes opp også, slik at de kan renne enklere. Stopp motoren etter å ha latt den gå i fem minutter. Plasser motorsykkelen på et stativ eller løft slik at den støttes vertikalt.
2

inn en bunnpannen under tappepluggen i bunnen av motoren. Skru ut pluggen med en 5/8-inch kontakten og la overføring væske kan renne ned i bunnpannen. Tørk bort buildup fra spissen av tappepluggen med et rent håndkle eller klut.
3

Skru inn tappepluggen for hånd til den er plassert mot bunnen av motoren. Bruk en momentnøkkel til å stramme pluggen til maksimalt 14 til 21 fot-pounds.
4

Fjern derby dekselet fra den primære bolig på høyre side av motoren. Bruk en Torx 27 driver å skru alle seks bolter fra derby dekselet. Trekk dekselet bort fra den primære bolig å få tilgang til clutch.
5

Bruk en trakt til å helle en liter girolje inn den primære bolig. Ideelt sett bør overføring væske fylles inntil den er like under den nedre kant av clutchen membranen fjæren i det primære hus. Fjern trakten og tørk vekk eventuelt sølt væske med en ren klut eller håndkle.
6

Plasser derby dekslet på den primære bolig og sette inn en bolt inn i toppen på lokket. Skru det fast med en Torx 27 driver til den er lett sittende å holde dekselet på plass. Sett inn og stram de gjenværende boltene med Torx 27 driveren.
7

Bruk en momentnøkkel og en Torx 27 socket å stramme derby dekke boltene til 84-108 fot-pounds. Starter på den øvre sentrum bolt og på kryss og tvers mellom boltene i en seks-spiss stjerne mønster for å stramme dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107067.html

Previous:
Next:

motorsykler