Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få forgasseren Off av en 1990 Kawasaki KLR-650

Kawasaki KLR 650 er en allsidig motorsykkel som kan navigere grusveier så enkelt som asfalterte bygater. Den 1990 KLR 650 var inne i sitt fjerde år med produksjon og inneholdt de samme 651 cc ensylindret motor som har blitt brukt på etterfølgende KLR modeller frem til 2007. En enkelt Kehin CVK40 forgasseren gitt nok drivstoff til å drive motorsykkel i de fleste trafikksituasjoner. Selv en godt vedlikeholdt forgasseren krever svært lite oppmerksomhet, støvete riding miljøer eller lengre perioder uten aktivitet samtale for fjerning og rengjøring av forgasseren. Ved utformingen er denne forgasseren enkel å fjerne. Du trenger:
Stikknøkkel
10 og 12 mm kontakter
flat skrutrekker
Vinklet nebbtang
to 12 mm Kombinasjonsnøkler
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
forgasser fjerning
en

Løft KLR 650 på sitt senter stand. Fjern boltene fra hver side av motorsykkelens sete, nær den bakre støtfanger, ved hjelp av en pipenøkkel utstyrt med en 10 mm tilslutning. Løft setet ut av KLR 650 er rammen.
2

Vri drivstoff-ventil spaken, som ligger under venstre side av drivstofftanken nær setet jernbane, til "Off" posisjon. Trekk bensinslangen ut av drivstoff ventil utløp for hånd. Skru ut boltene fra bunnen av drivstofftanken, ved hjelp av en pipenøkkel utstyrt med en 10 mm-kontakten. Løft tanken litt, og trekk det mot baksiden av motorsykkelen. Sett drivstofftanken til side.
3

Skru av gass-kabelen opphold plate fra høyre side av forgasseren, som ligger bak motoren og under hovedrammen jernbane, med en flat skrutrekker. Trekk gassvaieren ender ut av strupeventil på høyre side av forgasseren for hånd. Sett de throttle kabler ut av oppholdet plate, deretter remount oppholdet plate på forgasseren med en flat skrutrekker.
4

Fjern de bakre motorfeste bolter, som ligger mellom hovedrammen jernbane og bak motorens sylinder, ved hjelp av et par av 12 mm Kombinasjonsnøkler. Trekk de bakre motorfeste platene bort fra motoren for hånd.
5

Trekk ventilasjonsslangen ut av venstre side av forgasseren, nær chokekabelen, for hånd. Nå rundt chokevaieren med et par vinklet nebbtang og løsne chokekabelen mutter. Trekk choke kabelen bort fra forgasseren.
6

Løsne klemmene fester luften boksen kanal og motoren inntak flens til forgasseren, med en stjerneskrutrekker. Ta tak i forgasseren med begge hender og presse luften boksen duct ut av forgasserinntaket med tommelen. Trekk forgasseren mot deg til den er fri fra motoren inntak flens.
Forgasser Installasjon
7

Skyv forgasseren uttaket inn i motoren inntak flens i en vinkel for hånd til forgasseren spretter på plass. Trykk luften boksen kanalsystem over forgasserinntaket for hånd. Bruk en liten lirke bar å trekke luften boksen duct over sidene av forgasserinntaket, hvis det er nødvendig.
8

Skyv choken kabelen inn i venstre side av forgasseren. Stram chokekabelen, ved hjelp av et par vinklet nebbtang. Skyv ventilen slangen på forgasseren vent uttaket.
9

Skru gassvaieren opphold plate bolt, med en flat skrutrekker. Sett de throttle kabler gjennom oppholdet plate, og skyv gassvaieren endene inn i forgasseren strupeventil. Monter throttle kabler og oppholdet plate på høyre side av forgasseren, ved hjelp av en flat skrutrekker.
10

Bolt de bakre motorfeste platene på plass mot hovedrammen rail og bakkant av motoren sylinder, ved hjelp av et par av 12 mm Kombinasjonsnøkler. Stram motoren festeboltene til 18 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel utstyrt med en 12 mm stikkontakt.
11

Skyv monteringstappene på forsiden av drivstofftanken på gummi sjefer festet til KLR 650 er ramme, i nærheten av styret. Senk bunnen av tanken på seteskinnene. Skru drivstoff-tank montering bolter på plass, med en pipenøkkel utstyrt med en 10 mm-kontakten.
12

Sett setet er frem festeknast under rammen tverrbjelke under drivstofftanken. Senk setet på rammeskinnene. Skru setet festeboltene på plass på begge sider av setet, med en pipenøkkel utstyrt med en 10 mm-kontakten.
13

Senk KLR 650 på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111392.html

Previous:
Next:

motorsykler