Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer en Virago Fra TCI til Points

Yamaha produsert Virago landeveissykler med transistor-styrt tenning (TCI) som en oppgradering fra vanlig breaker-poeng tenning. Men systemet vist seg upålitelig fordi den ikke genererer full spenning over tenningskretsen på en konsistent basis. Mange ryttere oppdaget sykkelen kjører bedre ved å eliminere TCI komponenter og ettermontering en breaker-poeng oppsett fra tidligere Yamaha sykler. Som et resultat, ettermarkedet produsenter tilbyr konvertering kits som tilpasser seg de fleste Virago motorsykler. Konverteringen krever mekanisk sikkerhet, kunnskap om motorsykkelen og ledningene skjematisk som følger med settet. Du trenger
Dual breaker-poeng kit med kabling skjematisk
Metric verktøy
Wire cutters
Skiftenøkkel
skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
Fjerne TCI

en

Fjern rytterens sete. Slå av drivstoff petcock på undersiden av gasstanken. Koble drivstoff linje fra petcock og fjerne gasstanken. Koble fra batterikablene fra batteriet.
2

Koble TCI tenning ledninger fra plug-in-kontakt over timing saken på høyre side av motoren. Lirke gummi vanntett plugg ut av toppen av saken. Skjær den ene siden av pluggen med en avbitertang og fjerne det fra rundt ledningene. Lagre pluggen.
3

Løsne og fjerne boltene på timing dekselet. Trekk av dekselet for å få tilgang til TCI stator og svinghjul.
4

Fjern skruene fra sirkulær plate på forsiden av statoren. Skyv TCI ledningsforbinderen gjennom hullet der den vanntette pluggen ble fjernet fra oven som du trekker statoren ut av timing saken.
5

Fit en skiftenøkkel på de flate av svinghjulet membran på midten av saken som en sikkerhetskopi. Løsne og fjern hex-head bolt på den ytre enden av kjeglen med en beregning socket og skralle. Trekk TCI svinghjul ut av timing saken.
6

Koble push-in kabeltilkoblere fra siden av TCI modulen. Beveg ledningene til siden. Fjern festeskruene og kast modulen.
Installere Points
7

montere spenningsregulator fra breaker-poeng kit der TCI modulen ble fjernet. Følg instruksjonene i ledningene skjematisk og koble de riktige fargede ledninger som ble koblet fra TCI-modulen til de spesifiserte kategoriene på regulatoren.
8

Installer den nye timing kamaksel fra settet til sentrum av timingen tilfelle med den medfølgende hex-head bolt. Fest timing plate inne i saken med den medfølgende sekskantskruer bolter.
9

Mat tråden bly fra den nye kondensatoren gjennom porten på toppen av huset fra innsiden. Koble ledningen til den aktuelle fanen på den nye spenningsregulator. Innsett enden av den positive coil ledningen gjennom porten ovenfra og monter metallkontakt på klemmen merket med "+" på tidspunktet plate. Monter den lagrede vanntett plugg rundt kondensatoren og spolen ledning på utsiden av huset, og skyv det fast i toppen av porten.
10

Fest dual-breaker poeng forsamlingen til forsiden av timing plate med de medfølgende skruene, noe som gjør at nylon tappene på hvert punkt er mot sidene av timing kamaksel. Koble den korte byglingstråd mellom på "+"-terminalen på platen og wire-terminal på basis av punktene. Fest coil ledningen og jumper wire til terminalen med den medfølgende låseskive og mutter.
11

Monter den nye pakningen og timing dekslet på forsiden av timing saken. Fest dekselet med de medfølgende skruene. Koble fra batterikablene til batteriet. Sett på gasstanken og koble drivstoffslangen til petcock. Fest setet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111511.html

Previous:
Next:

motorsykler