Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki Boulevard C50 Specs

The Suzuki Motor Company har vært et etablert navn i produksjon av motorsykler siden 1952, når hvis først begynte motorizing sykler for å gi en rimelig bil i post-verdenskrig Japan. Linjen har utvidet betydelig siden da, inkludert en komplett linje av motorsykler dekker et bredt spekter av klasser. The Boulevard overskrifter Suzuki cruiser klassen, og 2009 Boulevard C50 er et godt eksempel på denne serien. Motor

Boulevard C50 idrett en væskekjølt 805 cc firetakts enkelt overliggende kamaksler V-Twin motor. Denne motoren har innsprøytning, våt sump smøring og en transistorisert elektronisk tenning. Hver sylinder har fire ventiler, for totalt åtte ventiler i denne motor. Dette motorens bore tiltak 83 mm, og har et 74,4 mm slaglengde. Den kompresjonsforhold på denne motoren 9,4 til én.
Transmission & Drive

2009 Suzuki Boulevard C50 er utstyrt med en femtrinns konstant mesh manuell girkasse. Primære drivkraften er levere til bakhjulet via en kardangakselen stasjonen.
Suspensjon & Bremser

forhjulet på Suzuki Boulevard C50 sysselsetter en olje dempet teleskopisk forgaffel med spiralfjærer. Bakhjulet benytter en olje dempet twin-sided svingarm link hjuloppheng, med spiralfjærer. Forhjulet er også utstyrt med et enkelt hydraulisk skivebrems, mens bakhjulet har trommelbrems.
Dimensjoner og kapasiteter

The Suzuki C50 er 98,4 inches lang , 37,6 inches bred og har en samlet høyde på 43,7 inches. Setet rides på 27,6 inches høy og akselavstanden måler 65,2 inches. Den C50 klarner bakken på 5,5 inches, og har en egenvekt på 610.7 pounds. Det er bensintanken er i stand til å holde maksimalt 4,1 liter vanlig, blyfri bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108134.html

Previous:
Next:

motorsykler