Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan identifisere en Yamaha YZ250

Når jeg prøver å identifisere en motorsykkel, kan du innskrenke alternativene ved å vite sykkel spesifikasjoner og dens generelle utseende. Den YZ250, først bygd av Yamaha i 1975, beholdt en lignende utseende for 2011. Hvis sykkelen er helt uidentifiserbar av visuelle virkemidler, vil Vehicle Identification Number gi deg et innblikk i sin arv. Du trenger
Vehicle Identification Number
Vis flere instruksjoner
en

titt på det generelle utseendet på sykkelen. Yamaha YZ250s er små, lette motocross motorsykler. En motocross eller enduro sykkel vil ha en tynn lys ramme som er lagt inn fendere høyt over hjulene i forhold til andre motorsykler, knudret off-road hjul og en ubehagelig road kjøring sittestilling. Den 2011 YZ250 sykkel veier bare £ 227. fullastet. Fra minst 2002 og senere, YZ250s er siv-ventil innsette, en uvanlig måte motorsykkel ventil induksjon, så hvis du føler for poking rundt i motoren, ta en titt. Sykler fra 2002 også har skivebremser foran og bak hjulene, men vær klar over at eldre YZ250s, for eksempel 1982-versjonen, har to trommelbremser.
2

Søk etter Yamaha markeringer og YZ250 notasjon , som er plassert på høyre side av gasstanken eller på den høyre fairing like under styret. Noen ganger er disse detaljene kan være slitt, men kan fortsatt være lesbar på nært hold.
3

Se på fargen på sykkelen. Den nyere YZ250s, fra 2002 til 2011-modellene, er malt i Yamaha team farger av blått og hvitt. Hvis det er en ny sykkel med en annen farge, sjansene er det er ikke en YZ250.
4

Sammenlign sykkelens utseende til YZ250 lillebror, den YZ125. Dette mindre sykkel er lik i utseende, men har en mindre motor på 124cc forhold til 249cc av YZ250 og er trimmer i lengde og vekt enn større versjon.
5

Finn VIN på sykkelen, som vil bli stemplet på rammen, og skriv det inn i en online VIN dekoder som Motoverse. VIN for sykler bygget fra 1982 og framover har 17 tegn. Hvis VIN er kortere enn dette, ble sykkelen bygget i 1981 eller tidligere, og ringer Yamaha direkte, eller spør din lokale sykkelbutikk å dekode det, er den eneste måten å finne det ut. Imidlertid vil de fleste sykler være av 17-tegns slag, og den elektroniske dekoder vil kunne fortelle deg produsent, byggeår, stil av sykkel, beskrivelse av sykkelen og motorstørrelse utvalg, som vil tillate deg å identifisere sykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108785.html

Previous:
Next:

motorsykler