Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

The History of the Street Bob

The Harley-Davidson Street Bob er en av MC-modellene som tilbys i Harley Davidson Dyna linje. Som de fleste Harley-Davidson modeller, det har en rik historie som både motorsykkel-entusiaster og ikke-entusiaster vil finne interessant. Tidlig Bobber Motorsykler

Harley-Davidson motorsykler ble brukt av militæret under andre verdenskrig, og er utstyrt med tilbehør som ammunisjon bokser, radioer og rifle mounts. Da krigen tok slutt, ble noen av disse motorsykler brakt tilbake til USA, der sivile kjøpt dem og strippet dem ned eller "vippet" dem til daglig bruk. En motorsykkel som ble redusert til det aller nødvendigste ble kjent som en "bobber."
Første Harley-Davidson Street Bobs

Harley-Davidson Street Bob debuterte i 2006 som en del av Dyna linje. Den ble produsert som et tilbakesteg til de opprinnelige etterkrigstidens bobber sykler. I tråd med "less is more" bobber filosofi, Harley-Davidson Street Bob omtalt nedstrippet styling blottet for de fleste dekorasjon og noe unødvendig instrumentering for å oppnå ikke bare et rent utseende, men en lettere totalvekt for raskere ytelse.

Harley-Davidson Street Bobs dag

dag, de nyeste Harley-Davidson Street Bob modellene fortsatt bruke den bare-bones estetiske av den opprinnelige post- krig bobbers. Men fordi disse er moderne sykler, er komfort ikke ofret. Moderne teknikk er sammenkoblet med nedstrippet, retro styling for det beste fra begge verdener. Komfort og ytelse er kombinert med tradisjonell bobber styling som en lav-slengt sete, "mini-ape" styret og en forkortet tilbake fender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108710.html

Previous:
Next:

motorsykler