Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Wheel Alignment Vs . Wheel Balancing

Wheel balansering og justeringer blir ofte forvekslet med hverandre , når de faktisk har svært liten tilknytning . En avtaler med dekkene direkte , og den andre har en indirekte relasjon . Formål

Hensikten med et hjul innretting er å hindre ujevn dekkslitasje og holde bilen kjører i en rett linje. Hjul balansering hindrer vibrasjoner forårsaket av dekket.
Mechanics

Hjulinnstilling justeres ved å endre plassering av fjæring og styring komponenter som indre tie rod ender , ytre tie rod ender og camber bolter. Hjul balansering utføres ved å spinne dekk 100 til 500 rpm på en maskin, maskinlenke lokaliserer den tunge sted av dekket. En vekt er plassert på hjulet for å motvirke de tunge flekker.
Intervaller

Bilist Assurance Program (MAP ) retningslinjer anbefaler å sjekke hjulet justering hvert år og justere den når den er ute. Hver produsent har spesifikke toleranser for alle vinkler . Hjul balansering kreves enhver tid et dekk er montert på en felg enten det er nytt , brukt eller etter reparasjon. Hjul balansering er ikke nødvendig igjen til du enten føler en vibrasjon eller endre dekkene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107505.html

Previous:
Next:

motorsykler