Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er forskjellen mellom en bobber og en Chopper?

En av de beste tingene med motorsykler er den enkle som de kan endres. Dette karakteristiske, sammen med en stor etter-markedet industrien, gjør at dagens motorsykkel entusiast frihet til å bygge nesten hva som helst. Fra mild street-orienterte sykler, til vill one-off tilpassede fabrikasjoner, er hver enkelt smak representert i tilpasset motorsykkel verden. To av de vanligste design er helikopteret stil og bobber. Bakskjerm

bobber fått navnet sitt fra det faktum at den bruker en forkortet eller "vippet" bakskjerm. Den bakskjerm modifikasjon er gjort for å tillate at et større dekk. Den har også en estetisk funksjon ved at bobber har en kortere, stockier utseende enn helikopteret. Helikopteret bruker vanligvis en full lengde eller lengre bakskjerm.
Frame

bobber konstruksjonen benytter en aksje ramme. Dette er i tråd med ideen om at en bobber er mer av en grunnleggende, no frills design enn helikopteret. Helikopteret har vanligvis en tilpasset rammen som er blitt forlenget for å gi sykkelen en lengre titt.

Custom Paint

Choppers er kjent for sin tilpasset maling arbeid . De har ofte forseggjorte veggmalerier og ofte innlemme en helhetlig utforming tema, for eksempel hodeskaller eller flammer. Bobbers har som regel en enkel maling ordningen, ofte stole på en enkelt farge, for eksempel svart.
Chrome

Choppers er vanligvis prydet med krom. Alt fra krom oljetanker helt forkrommede rammer blir sett på helikoptre. Bobbers vanligvis har en mer dempet utseende. De har ofte ingen krom i det hele tatt. Ofte bobber har alle sine krom komponenter malt for å matche den generelle fargevalget på sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111082.html

Previous:
Next:

motorsykler