Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Back Brake Pedal av en 2005 Foreman 500 S

Den bakre bremsepedalen brukes på Honda 2005 Foreman 500 ATV er montert under høyre fot bord, noe som gjør det utsatt for skader forårsaket av harde slag mot ujevnt terreng. En bøyd bakre bremsepedalen er ikke uvanlig, men en alvorlig innvirkning kan skråstille pedal ut av rammen montert pivot akselen. Forutsatt at skaden ikke strekker til ATV ramme, fjerne en skadet bremsepedalen er en ganske rask oppgave som kan utføres med bare noen få verktøy. La det være minst 30 minutter å fullføre jobben. Du trenger
Phillips skrutrekker
10 mm socket og skiftenøkkel
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den høyre foten bord fra ATV til tilgang til bakre bremsepedalen. Bruk en stjerneskrutrekker til å skru de trimme klipp og bolter fra toppen av fotbrettet. Trekk fotbrettet bort fra den høyre foten pinne og ATV fendere.
2

Skru ut bolten fra toppen av bakbremsen bryter lokk, plassert over den bakre bremsepedalen, ved hjelp av en 10 mm-kontakten og en pipenøkkel. Trekk dekselet bort fra bryterens braketten. Fjern fjæren kobler toppen av bremsepedalen til brems bryteren.
3

Trekk splinten ut av bremsepedalen er pivot akselen med en tang. Trekk bremsepedalen og støv dekker av pivot akselen. Fjern pedalen returfjær, som er plassert mellom toppen av pedalen og ATV rammen. Skyv bakbremsen kabelen ut av fangsten på toppen av bremsepedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110459.html

Previous:
Next:

motorsykler