Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner bakhjulet på en Shaftdrive Motorsykkel

Et alternativ til standard kjede og tannhjul metoden, har aksel-drevne motorsykler bevist ganske pålitelig og lett å vedlikeholde. Siden skaftet er forseglet og ikke strekke, krever drivverk svært lite oppmerksomhet for å holde motorsykkelen road-verdig. Imidlertid kan prosessen med å fjerne bakhjulet på en aksel-drevet sykkel være urovekkende for dem som er ukjent med aksel-stasjoner. Heldigvis er prosessen mye enklere enn det ser ut og kan gjøres ganske raskt. Du trenger
Motorsykkel bak stå eller løfte
Socket satt
Stikknøkkel
Valve kjerne verktøy for fjerning
Bead breaker verktøyet
Par treklosser (2 "x4")
Rim beskyttere
Par dekk strykejern
Spray flaske fylt med såpevann
Vis flere instruksjoner
en

Fjern splinten fra bakakselen, hvis montert , og bryte den dreiemoment på bakakselen låsemutter med en passende størrelse kontakten festet til en bryterstangen. Løft bakhjulet litt opp, slik at det fortsatt berører bakken, men ikke har noen vekt på den, ved hjelp av et bakre stativ eller heis. Deretter fjerner bakakselen mutter.
2

Fjern bolten som fester dreiemomentet bak baren til svingarmen. Dersom motorsykkelen er utstyrt med en bakre trommel-type brems, skru av bremsestangen helt. Dersom motorsykkelen er utstyrt med en disk-type bakbrems, unbolt bøylen og sett det til side.
3

Rull hjulet bakover for å løsne akselen til det berører bakre støtfanger. Løft den bakre ende av sykkelen ved hjelp av en heis til hjulet kan trekkes fri fra motorsykkelen. Legg merke til rekkefølgen av avstandsstykkene og skiver på hver side av hjulet for å lette installasjonen. Fjern avstandsstykkene og skiver og sett dem til side, De forente 4

luften ut av dekkene ved å fjerne ventilen stammen kjernen deretter bryte perle, eller forseglingen mellom dekk og hjul, med en perle breaker verktøyet. Plasser rattet på sin side bruker treklosser til å støtte den. Spray den ytre kanten av dekket med såpevann.
5

Trykk hardt ned langs hele siden av dekket for å løsne det nok å sette inn dine rim beskyttere mellom dekket og felgen. Plasser beskyttere i de 11 og 12:00 posisjoner skyv den buede enden av dekk strykejern siste felgen beskyttere og under kanten av dekket.
6

Trykk ned på dekk strykejern til strekke kanten av dekket over kanten av felgen. Holder elleve dekk jern på plass, fjerner 12:00 dekk jern fra under dekk og plassere den i en stilling. Trykk ned på en dekk jern til å strekke dekket over felgen. Fjern dekk strykejern og trekk den gjenværende leppe av dekket ut av felgen. Dette vil etterlate at dekket er festet til felgen ved bare den ene siden.
7

Trekk ut det indre rør, hvis noen, og spraye den indre leppen av dekket med såpevann. Skyv en rim protector mellom felgen og den indre kanten av dekket. Sett et dekk jern mellom dekket og felgen og stå hjulet oppreist. Trekk dekk jern mot deg når du holder felgen. Dekket skal komme helt ut av felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106698.html

Previous:
Next:

motorsykler