Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Test en Harley Crank Position Sensor

En Harley - Davidson motorsykkel motor kan frese og nøler når en sveiv posisjon sensor ( CKP ) begynner å svikte . Den CKP sender data til motorsykkelen datamaskinen datasenteret om posisjon og hastighet av veivakselen , tenning og innsprøytning . En dårlig CKP kan føre til at motoren slå tilbake på grunn av uforbrent drivstoff og nøler ved akselerasjon. Symptomene på en defekt CKP forverres når sykkelen brummer . Forurenset drivstoff eller dårlig tennplugg kan også forårsake lignende problemer, så du må kanskje teste sveiv posisjon sensor . Du trenger
Blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen til " Off" posisjon. Vri "Run /Stop" slå til " Kjør". Trykk og hold kilometerteller "Reset "-knappen . Hold " Reset" -knappen og ikke slipp den ennå .
2

Vri nøkkelen til " Ignition ", men ikke start motoren . Slipp kilometerteller "Reset "-knappen . Vent til kilometertelleren for å indikere at sykkelen er i diagnostisk modus ved å vise " Diag . " Trykk på kilometertelleren reset -knappen og slipper den når du ser " P" i menyvalget blinker .
3

Vent til sykkelen for å fullføre den diagnostiske av elektronisk kontroll modul og tenning kontroll modul . Skriv ned kodene som vises etter den diagnostiske er fullført. Kode PO 374 indikerer en mislykket eller feil krank posisjon sensor på grunn av en synkronisering feil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110831.html

Previous:
Next:

motorsykler