Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å opprettholde en Honda Gold Wing

The Honda Gold Wing er en av de største touring motorsykler på markedet. Som enhver motorvogn, må Honda Gold Wing grunnleggende vedlikehold for å sikre trygg kjøring og øke levetiden på bilen. Å sørge for en Gold Wing har hyppige oljeskift og en godt vedlikeholdt batteri er to grunnleggende trinnene for å holde motorsykkelen i optimal stand. Disse enkle oppgaver vil bidra til å holde motoren på et topp nivå og redusere sjansene for ubeleilig driftsstans eller kostbare reparasjoner. Du trenger
Ratchet sett
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk oljen av Honda Gold Wing med jevne mellomrom, helst hver 500 miles. Gold Wings har høy drevet motorer som brenner mer olje enn mindre motorsykkel motorer. For å sjekke oljen, trekker oljen stang ut av høyre side av motoren, rense den ved å tørke av overflødig olje og erstatte det. Trekk den ut igjen og gjøre lesing.

I tillegg til olje nivå, se etter hvite flekker i oljen. Fordi det er utsatt for vær og vind, er Gold Wing utsatt for vann i motoren, noe som indikeres av de hvite flekkene.
2

Endre oljen. Tøm oljen i en dryppformen hvis det er mange hvite flekker ved å plassere pannen under motoren, og slå olje cap i en mot klokken bevegelse til den løsner. Skift lokket flyten av olje stopper, og legge til én liter motor olje til oljetanken. Vent minst 20 minutter før du begynner å gi oljen tid til å smøre de mekanismer.
3

Test Gold Wing batteriet ofte. Fest de positive og negative ender av et voltmeter til de tilsvarende ender av motorsykkelens batteriet, som er plassert under setet av gull-fløyen. Kontroller spenningen lesing og sikre at apparatet leser i det grønne, og ikke i det røde området av energien spekteret. Gold Wings er beryktet for å starte med en under-drevet batteri, men døende på lange turer.
4

Skift ut batteriet hvis det registrerer i rødt på voltmeter. Du må først fjerne Gold Wing sete med en skralle. Fjern de to besøksforbud boltene på baksiden basen på setet og løft setet unna. Koble fra batteripolene med skralle og fjern det gamle batteriet. Skift ut batteriet med et nytt, skru terminalene på tilkoblingene og erstatte setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109637.html

Previous:
Next:

motorsykler