Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Installasjonsveiledning for et Vance & Hines Big Radius

Vance og Hines tilbyr en unik eksosanlegg for motorsykkelen i form av Big Radius. Når du oppgraderer deler av motorsykkelen, er eksosanlegget normalt den første delen å bli vurdert av en sakkyndig. Dette er fordi strømmen av turen svært avhengig av resultatene av eksosrørene og hele systemet. I dag, motorsykkel eksosanlegg rangerer først i motorsykkel bransjens ettermarkedet oppgraderinger. Du trenger:
Big Radius
Wrench
3/8-by-2 ½-tommers Allen bolt
Nye footpeg montering
Snap-ring tang
To 3/8 -by-3/4-inch flensforbindelsesskruer
Hode rør
5/16-by-5/8-inch flens bolter
Vis flere instruksjoner
Fjerne Eksosanlegg

en

Finn oksygen sensor kontakten på baksiden av motorsykkelen, rett under sin oljetanken på høyre side. Trekk ut kontakten, fôring ledninger enden gjennom rammen for å frigjøre den fra motorsykkelen.
2

Åpne dekselet rett over likeretter foran rammen for å få tilgang til kontakten. Gjør dette ved å fjerne boltene som fester dekselet med en skiftenøkkel. Fjern kabelen tie ved å trekke det gratis fra motorsykkelen ved hjelp av fingrene.
3

Løsne festeboltene på høyre side av gulvbordet å tillate deg å fjerne eksosanlegget og tillate installasjon av Big Radius. For Harleys, kan dette bare gjøres med FLSTSC, FLSTF, FLSTN og FLSTC modeller.
4

Løsne klemmene av varmeskjoldet funnet på fremre og bakre rør av eksos-systemet, ved hjelp av en skrutrekker å fjerne skruene. Fjern mutrene som fester hvert rør på hodet av sylinder med en fastnøkkel.
5

Fjern passasjeren footpeg og henger på høyre side. Disse er festet til monteringsbraketten av eksos-systemet. Bruk en 3/8-by-2-1/2-inch Allen bolt for å sikre en ny footpeg montering.
6

Ta ut hele eksosanlegget samt lavere monteringsskruene på motorsykkelen ramme.
7

Ta ut eksos port flenser samt låseringene i bestanden systemet på sykkelen din, ved hjelp av snap-ring tang.
Installere Big Radius
8

Monter brakettene inn i de nedre hullene i rammen rett under høyre passasjer footpeg, ved hjelp av to 3/8-by-3/4-inch flensforbindelsesskruer. Legge hodet rør inn i varmeskjold, sikre dem med # 20 slangeklemmer.
9

Påfør anti-seize compound på oksygen sensor tråder å installere hodet rørene. Installer flenser og låseringer fra eksosanlegget på din nye hodet rørene og fest dem med lager flensmutrene.
10

Fest rørene til braketten ved hjelp 5/16 x 5/8-inch flensforbindelsesskruer og justere rørene for å sørge for at det ikke er noe gap mellom de to skjerf organer.
11

Installer lyddemperen varmeskjold ved hjelp av # 28 hulls klemmer og mate ledningen til motorsykkelens foran oksygen sensor rett gjennom rammen.
12

Monter eksosanlegget, snu rekkefølgen på demontering sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109671.html

Previous:
Next:

motorsykler