Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Davidson Specs

Harley Davidson er trolig den mest ikoniske av MC-produsenter. Sine motorsykler er kjent for brutal rå kraft og klassisk utseende. Harley utvalg av motorsykler omfatter alt fra sin svært raske Sportster serien, til Hells Angels 'favoritt, Touring serien, å heller eksentriske trehjulinger. Alle Harley-produkter er kjent for sin topp-bygget kvalitet og grense-presser spesifikasjoner. 2011 Harley-Davidson FLTRU Road Glide Ultra

FLTRU Road Glide Ultra besitter en PowerPak oppsett med en imponerende Twin Cam 103-motor og en forskyvning av 1690 cc. Den kommer med en anti-lock bremser (ABS), og er utstyrt med Harley-Davidson Smart Security System med en hands-free fob. I tillegg kommer modellen med en 80-watts fire-høyttaler Harmon /Kardon lydsystem med en CD/MP3 spiller.
2011 Harley-Davidson FXDC Dyna Super Glide Custom

FXDC Dyna Super Glide Custom er drevet av en Twin Cam 96 motoren. Den er utstyrt med en glatt-skifter for seks-trinns Cruise Drive girkasse, og en fem-gallon Super Glide Custom drivstofftanken.

Den har en svart drivverk med krom deksler, og krom-laced stålfelger. Dyna Super Glide er utstyrt med en lav profil chrome tank konsoll med elektronisk speedometer.
2011 Harley-Davidson FLSTFB Fat Boy Lo

FLSTFB Fat Boy Lo har en rigid montert, mot balansert Twin Cam 96B V-Twin motor, med en Electronic Sequential Port Fuel Injection (ESPFI), og sekstrinns Cruise Drive-sending.

Den er utstyrt med en fem -gallon drivstoff tank og en hestesko oljetank. Det har ABS, en kilometerteller turen bytte, og et stort kilometertelleren avlesning med utstyr og RPM displayet.
2011 Harley-Davidson XR1200X

del av Harley Davidson Sportster rekkevidde, den XR1200X har en isolert-montert XL Evolution V-Twin motor, med en forskyvning av 1200 cc, og en svart pulverlakkert overflate. Det har downdraft Electronic Sequential Port Fuel Injection (ESPFI), høy spesifikasjon kamaksler, en stor kapasitet oljekjøler og presisjon oljekjølt topplokk.

XR1200X er utstyrt med Showa fullt justerbare støtdempere bak og stor stempel forgaffel. Dens Nissin dual bremser foran er utstyrt med fire stempel calipers og 292 mm full flytende rotorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109670.html

Previous:
Next:

motorsykler