Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Sprocket Replacement Instruksjoner for en Yamaha 1997 YZF 1000

The YZF1000R representert Yamaha som sitt flaggskip sport motorsykkel under sykkelen er første utgivelse i 1996. Selv om YZF1000R tittel ble stjålet av den lettere, raskere YZF-R1 i 1998 ble 1000R produsert frem til 2003 som en mindre rase-fokusert alternativ for street-partisk ryttere. Som sine samtidige, til YZF1000R støttet seg på et kjede og et sett med tannhjul oversette motorens effekt i bevegelse fremover. Tannhjulene kan byttes ut som tennene ha til en skarp spiss eller for å endre motorsykkelens girutveksling for økt ytelse. Du trenger
Bakre svingarm stand
Hylsnyckel 10 |, 17, 24 og 32 mm kontakter
10 mm fastnøkkel
Semi-permanent gjengelåsingslapp lim
momentnøkkel
5 mm unbrakonøkkel
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Mount motorsykkelen på en bakre svingarm stand. Skru av bakakselen låsemutter fra venstre side av svingarmen, ved hjelp av en pipenøkkel og en 32 mm-kontakten. Løsne kjedestrammertappen låsemuttere på begge sider av svingarm med en 12 mm fastnøkkel. Ta til både kjede justerbar klokken fire svinger selv med samme fastnøkkel til å løsne kjedet.
2

Løft kjedet ut av bakre tannhjul for hånd. Trekk bakakselen ut fra svingarm for hånd. Senk bakhjulet til bakken og trekk den bakre bremsekalippernes bort fra høyre side av hjulet.
3

Skru alle fem nøtter fra bakre tannhjul, ved hjelp av en pipenøkkel og en 17 mm stikkontakt. Trekk tannhjulet bort fra hjulet for hånd. Monter den nye tannhjul på bakhjulet. Smør montering stud gjengene med en semi-permanent gjengelåsingslapp lim, deretter skru sprocket nøtter på plass med en pipenøkkel og en 17 mm-kontakten. Stram tannhjulet nøtter til 43,5 fot-pounds, med en momentnøkkel.
4

Sett på bakhjulene avstandsstykkene og rulle hjulet inn i svingarmen. Sett den bakre bremsekalippernes mellom høyre side av hjulet og svingarmen. Skyv bakakselen gjennom svingarm og bakhjul. Løst skru bakakselen mutteren på den gjengede enden av akselen. Trekk kjedet over toppen av bakhjulsdrev.
5

Fjern girspaken sammenhengen, som ligger på venstre side av motorhuset, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Fjern clutch slave sylinder fra venstre motorveivhuset, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
6

Fjern tannhjulsdekselet fra venstre side av motoren, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Bøy fremre tannhjulet låseskiven er bøyd kategorien vekk fra siden av tannhjulet mutteren med en flat skrutrekker. Skru den fremre tannhjulet mutter, ved hjelp av en 24 mm pipe og en pipenøkkel. Løft kjettingen ut av fremre tannhjulet, trekk deretter tannhjul og låseskive ut av overføring utgående aksel.
7

Sett den nye fronten tannhjul og en ny lås skiven på overføring utgående aksel. Skru foran tannhjulet mutteren på plass for hånd. Stram den fremre tannhjulet mutteren til 68 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel med et 24 mm-kontakten. Bøy låseskive fanen mot siden av tannhjulet mutter, med en flat skrutrekker. Løft kjettingen opp på forsiden tannhjulet.
8

Sett tannhjulsdekselet og clutch slave sylinder på motoren, ved hjelp av en fastnøkkel, en 10 mm pipe og en 5 mm unbrakonøkkel. Reinstallere shifter kobling på Shifter akselen, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten.
9

Drei begge kjeden justerbar klokken fire selv slår med en 10 mm fastnøkkel og skru regulatoren låse nøtter mot svingarm med samme nøkkel. Stram den bakre aksel mutter til 110 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 32 mm-kontakten.
10

Fjern den bakre svingarm stativ og lavere YZF1000R på sin side stå.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111449.html

Previous:
Next:

motorsykler