Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan koble opp en Valkyrie Interstate Intercom

The Honda Valkyrie Interstate bruker en integrert stereo intercom-system, som lar deg snakke med passasjeren din lettere når du bruker en hjelm utstyrt med audio-kontakter. Intercom er satt opp som en trykknapp stil kommunikator. For å bruke det, er alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp på enten radio ringer eller på en kontroller plassert på passasjersetet å skjære i radio og snakke til enten passasjer eller sjåfør. Kople til enheten er like enkelt som å plugge i noen kabler. Du trenger:
Hjelmer med CB evne
2-3.5 millimeter to-ended kveilet stereo kabler
Vis flere instruksjoner
en

Plugg den sammenrullede 3,5 millimeter stereo jack fra din intercom-aktivert motorsykkel hjelm til hjelm inngang. De fleste av disse er plassert på venstre side av hjelmen, rett under øret.
2

Plugg den andre 3,5 millimeter stereo jack inn i stereo-inngangen i bunnen av passasjer hjelm.

3

Plasser deg selv på motorsykkelen. Før du starter Valkyrie Interstate, plugg den andre kontakten på passasjerens kveilet 3,5 millimeter stereo jack inn i intercom jack på baksiden av passasjersetet på venstre side.
4

Plug førerens hjelm nest 3,5 millimeter jack inn i stereo-inngangen i intercom bryter plassert like over clutch hendel på venstre side styret.
5

Bruk intercom som føreren ved å trykke på intercom-bryteren på venstre hånd når du trenger å snakke. Dette skjærer inn i stereo hvis det spilles, og lar deg snakke med passasjeren. Passasjeren må trykke på en knapp på hennes hjelm, som skjærer inn i stereo og gjør henne til å snakke med deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111448.html

Previous:
Next:

motorsykler