Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2005 Yamaha Kodiak 450

Selv Yamaha anbefaler et oljeskift hver seks måneder, utvidet off-road bruk kan sterkt påvirke en Kodiak 450 all-terrain vehicle olje forsyning. Bortsett fra degradering forårsaket av slitasje, kan Kodiak olje også være forurenset av skitt, gjørme eller vann, noe som ytterligere reduserer oljens evne til å smøre ATV motor. Forsiktighet må utvises for å rense ut den sekundære olje skjerm på bunnen av motoren. Dette ekstra trinnet tar bare noen få minutter, men vil hindre store olje sult nedover veien. Du trenger
Brake-spray
17 og 22 millimeter (mm) støpsel
pipenøkkel
Oil pan
Momentnøkkel
oljefilter cap skiftenøkkel
Butikk filler
3 liter 10W30 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet, ved hjelp av utløseren på baksiden.
2

Fjern venstre panel for å få tilgang til oljefilter og olje filler halsen. Trekk plast innlegg på toppen av venstre side panelet bort fra drivstofftanken. Løft sidepanelet til sine faner atskilt fra ATV. Sett sidepanelet til side.
3

Spray oljepåfyllingslokket og filler halsen med brems renere spray for å fjerne skitt eller rusk. Ta av oljepåfyllingslokket.
4

Bruk en 22 mm-kontakten for å skru ut bunnpluggen fra bunnen av motorens veivhuset, plassert nær fronten venstre side av motoren. Tøm oljen i en bunnpanne og skru pluggen inn i motoren for hånd. Stram tappepluggen til 17 fot-pounds, med en momentnøkkel.
5

Bruk en 17 mm-kontakten for å skru den andre pluggen fra sentrum av veivhuset. Trekk pluggen, beholder våren og olje sil fra veivhuset, og tøm den gjenværende oljen i en bunnpanne.
6

Rengjør olje sil med en brems renere spray for å fjerne eventuell innestengt rusk. Skru olje sil, beholder våren og tappepluggen, inn i veivhuset for hånd. Stram tappepluggen til 17 fot-pounds, med en momentnøkkel.
7

Skru av oljefilteret fra venstre side av motoren, over olje filler halsen, ved hjelp av en olje filter cap skiftenøkkel. Tørk bort olje som kan ha lekket fra filteret med en butikk fille.
8

Coat det nye oljefilteret O-ring med fersk 10W30 motorolje. Skru oljefilteret på motoren for hånd til den sitter mot veivhuset. Stram oljefilteret til 12 fot-pounds, med en momentnøkkel.
9

Hell opp til 2,5 liter 10W30 motorolje inn i olje filler halsen. Trykk på oljepåfyllingslokket på filler halsen.
10

Skyv venstre side panelets nedre kategoriene inn i ATV rammen. Trykk plast innlegg på toppen av panelet inn i gummimaljen på siden av tanken. Låse setet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107997.html

Previous:
Next:

motorsykler