Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda i 1960

Den japanske bilprodusenten Honda Motor Company tok sin største steget siden selskapets 1948 grunnleggelsen å begynne å eksportere sin motorsykkel lineup til USA i 1959. De beskjedent priset små sykler skapt en ny nisje i motorsykkel markedet en gang reservert for store touring sykler. Av 1963 lanserte Honda sine tre første bil-modeller i Japan, selv om salg i Nord-Amerika ikke begynne før Civic debuterte i 1973. Bakgrunn

Honda oppsto som Honda Teknisk Forskning institusjon grunnlagt av Soichiro Honda 13 måneder etter slutten av andre verdenskrig i Stillehavet Theater. Honda utviklet to-takts motorsykkel motorer. Innen november 1947 produserte Honda sin første motorsykkel, Honda A-Type, og satte den på salg. Året etter Honda dannet selskapet. A-Type var en lite bemerkelsesverdig, lett sykkel med en tåre støpt aluminium fuel tank og to-takts motor montert på hva var egentlig en sykkel. Den mye heartier fire-takts motor for E-Type dukket opp i 1951, etterfulgt av F-Type i 1952. Honda brukte en DM-kampanje til Japans 50000 sykkel forhandlere for å utvikle utsalgssteder for F-Type. Med mer enn 5000 svar, etablert Honda et bredt distribusjonsavtale.
New Market

Suksessen til Honda motorsykler i Japan oppfordret motorsykkel maker å sette sitt syn på USA stater. Honda vurderes Sørøst-Asia og USA som sine to opsjoner til å utvide driften. Sørøst-Asia hadde en ferdig markedet siden motorsykler var den vanlige modusen for transport. På overflaten var det amerikanske mindre attraktivt fordi amerikanerne brukte motorsykler for rekreasjonsformål og ikke for arbeid. Det syntes å være lite marked for en 50 cc-motor motorsykkel. Honda har også innsett at store motorsykler som Harley-Davidson, styrte motorsykkelen markedet. Men hadde bikers av æra et dårlig rykte på grunn av påvirkning av lovløse MC-grupper. Honda valgte USA for nettopp disse grunner. Produsenten ønsket å lage en ny nisje.

Amerikanske Sales

Etablering av sitt amerikanske hovedkvarter i Los Angeles i 1959, solgte Honda 250 cc og 350 cc Dream, 125 cc Benly og Honda 50 motorsykler. I 1959 og 1960, hadde Honda solgt 1.000 enheter, som ikke var en dårlig start i et land som hadde en årlig omsetning rate på rundt 50.000 motorsykler. I 1962 eksplodert Honda amerikanske salget til 40.000. Honda kontrakt Grey Advertising for en media blitz. Greys kampanje slagord var "du møter de hyggeligste menneskene på en Honda." Det var rettet mot tenåringer og unge voksne demografisk. Det presenteres et bilde av ren, sunn moro og motvirket de negative stereotypier forbundet med de store motorsykler. I 1966 kom Hondas første off-road sykkel, den 90 cc Hunter Club, som et svar til eiere modifisere sine Honda 50s for mountain riding.
Automobiles

1950 motorsykkelen maker begynte sin søken etter å bygge en kompakt, økonomisk bil først for innenlands bruk og for eksport. I 1962 viste det et par av to-seters sportsbiler, Honda Sport serien S350 og S500, og T360 subcompact lastebil. Honda fulgte med et intenst program for å etablere en JDM salgs-og distribusjonsapparat, bruktbiler drift og kundens finansielle tjenester. Nordamerikanske salget tok ikke av før 1973 innføringen av Civic.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111108.html

Previous:
Next:

motorsykler