Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Slip-on lyddemper fra en Honda motorsykkel

Installere en ettermarkedet slip-on lyddemper er den enkleste måten å forbedre utseendet, lyden og ytelsen til en Honda motorsykkel. Som navnet tilsier, en slip-on skjerf slips over enden av motorsykkelens eksos header pipe i stedet for aksjen lyddemper. Fjerne en skadet slip-on eksospotte fra de fleste Honda motorsykler er en ganske rask prosess, som krever bare noen få verktøy. Men du trenger for å forberede den nye lyddemperen før det kan installeres på motorsykkelen. Du trenger:
Tenger
Eksos våren avtrekker verktøy
Flat skrutrekker
10 og 14 mm kontakter
pipenøkkel
Parts rengjøring spray
Barberblad
Høy temperatur tetningsmasse
Vindusvask spray
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle Festefjærer fester slip-on lyddemper til eksos header pipe, ved hjelp av tang eller en hekta eksos våren -avtrekker verktøy.
2

Løsne eksosrøret klemmen som fester slip-on lyddemper til eksos header pipe, med en flat skrutrekker eller en 10 mm pipe og en pipenøkkel.

3

Skru av mutteren fra slip-on lyddemper er hengeren bolt, plassert enten bak skjerf eller festet til toppen av skjerf hengeren stropp, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel.

4

Slide lyddemperen hengeren stropp off av slip-on lyddemper, hvis det er aktuelt. Trekk slip-on lyddemper ut av eksos header pipe, ved hjelp av en liten vridning bevegelse.
5

Rengjør slip-on lyddemper er montasjeflens med deler rengjøring spray for å fjerne bygget opp sot. Bruke et barberblad for å fjerne høy temperatur tetningsmasse festet til flensen.
6

Coat slip-on lyddemper er montasjeflens med en høy temperatur tetningsmasse, skyv flensen på eksos header rør . Løst trekk til eksos klemme, ved hjelp av en flat skrutrekker eller en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
7

Slide lyddemperen hengeren reimen til lyddemperen. Fest hengeren stropp til braketten bygget inn i høyre bak passasjer pinne eller på motorsykkelens ramme. Sett lyddemperen hengeren bolt gjennom hengeren stroppen og braketten, så løst skru hengeren bolt mutteren på plass med en 14 mm-kontakten.
8

Flytt på slip-on lyddemper med eksos header rør til de er på linje jevnt. Stram eksos klemme, med en flat skrutrekker eller en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Stram eksos henger mutter, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel.
9

Sett noen Festefjærer fjernet tidligere, ved hjelp av tang eller en eksos våren avtrekker verktøy.
10 < p> Rengjør eksospotte og eksos header rør med vindusvask spray før du starter motorsykkelen for å hindre fingeravtrykk fra å bli brent fast i metallet overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111109.html

Previous:
Next:

motorsykler