Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer 2003 Yamaha R6 blinklys

Installere eller bytte blinklys på en 2003 Yamaha YZF-R6 er en enkel oppgave gjort vanskelige takket være bruken av Aerodynamiske ytterkledning, som må fjernes først å trekke ut den gamle turn signal fra motorsykkel. Heldigvis er de Fairings festet med en rekke bolter og plast pop nagler som er lett fjernes med en skrutrekker og en unbrakonøkkel. Pass på å sette av minst en time å fullføre denne oppgaven riktig for å unngå styrtende og muligens skade Fairings eller forlegger festeanordningene. Du trenger
Torxnyckelsats
Flat skrutrekker
Replacement blinklys montering
Vis flere instruksjoner
Foran Turn Signals
en

Fjern siden kåpen fra motorsykkelen. Bruk en umbraconøkkel skrur ut de socket hodet bolter langs kåpe. Fjern plast popnagler fra indre kåpe. Bruk en flat skrutrekker, rotere midten av hver nagle mot klokken for å låse opp klinke trekk hele klinke ut av kåpen. Trekk side kåpe bort fra rammen.
2

Finn blinklyset er kablingskontakt. Løft kontakten fangst kategorien oppover og trekker bestemt å skille kontakten fra motorsykkelens ledningsnett.
3

Fjern metall opphold plate fra bunnen av blinklys, presser basens plast slot ut av knastene på oppholdet plate. Trekk hele blinklyset bort fra motorsykkelen, skyve signalet ledningene ut gjennom kåpen sin tur signal montering hullet.
4

Sett den nye blinklys er ledningene gjennom den kåpen sin montering hullet. Trykk i bunnen av den nye blinklyset i monteringshullet. Slip ett av oppholdet plate tungene inn i et spor på turn signal base. Trykk resterende kategorien på plass for å feste blinklyset til siden kåpen.
5

Koble blinklys til motorsykkel ledningsnett. Trykk på blinklyset er kontakten inn i selens kontakten til fangst kategorien låses på plass.
6

Monter side kåpen på rammen. Bruk en unbrakonøkkel for å sette inn og stram socket hodet bolter langs kåpe. Fest den indre kåpe med plast popnagler. Sett hver nagle inn i den indre kåpen og trykk klinke med et sentrum nedover for å låse den på plass.
Bak blinklys
7

Bruk tenningsnøkkelen til å låse opp passasjerpute pad er lås mekanismen. Løft den bakre av de passasjerpute puten opp og trekk den til baksiden av motorsykkelen for å fjerne det.
8

Finn de fire sekskant boltene som fester bakskjermen til motorsykkelen i halen kåpen sin oppbevaringsrom. Bruk en umbraconøkkel skrur ut de socket bolter. Støtt bakskjermen med en hånd når du tar den fjerde skruen. Senk fender og la den henge fra ledninger sin.
9

Løsne undertail panel fra halen kåpen ved å fjerne alle seks av plast popnagler fra panelet. Bruk en flat skrutrekker for å rotere midten av hver nagle trekk deretter klinke ut av undertail panel. Senk undertail panelet bort fra halen kåpen.
10

Finn blinklyset er ledningskontakter under baklys. Løft fangst tappen på kontakten og trekk kontakten ut av motorsykkelen ledningsnett.
11

Fjern turn signal fra bakskjerm. Fjern metalldekselet opphold plate fra bunnen av blinklys, presser basens plast sporet av av tappene på oppholdet plate. Trekk hele blinklyset bort fra bakskjerm.
12

Sett den nye blinklys er ledningene gjennom den bakskjermen er montering hullet. Trykk i bunnen av den nye blinklyset i monteringshullet. Slip ett av oppholdet plate tungene inn i et spor på turn signal base. Trykk resterende kategorien på plass for å feste blinklyset til siden kåpen.
13

Fest undertail panelet til halen kåpe. Sett inn nagler inn i panelet og trykk på midten av hver klinke innover for å låse den på plass. Hev bakskjermen opp og mot undertail panel. Støtt den med en hånd og sette inn de fire sekskant bolter gjennom oppbevaringsrom. Stram boltene med en Allen socket. Reinstallere passasjerpute pad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107120.html

Previous:
Next:

motorsykler