Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette den Float Høyde på en Suzuki Bandit

The Suzuki Bandit, en motorsykkel produsert siden 1991, og tilbyr sport-standard strøm. Som alle motorsykler, krever Suzuki Bandit noen ganger mekanisk justering. Forgasseren er float høyde må justeres med jevne mellomrom for motoren å kjøre med nok gass. Siden alle modeller av Bandit variere litt, se i bruksanvisningen når du er uklart med en prosess eller med plasseringen av en motor del. Fjerning av forgasseren krever nøye handling og bør bare forsøkes av de som er kjent med Bandit. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
service manual
Float høydemåler
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
1 < p> Slå av Bandit av, hvis det er nødvendig. Skyv støtten ut slik at motorsykkelen er i vater. Ta tak i drivstoff ventil, som ligger ved siden av forgasseren, og vri den til "Off" posisjon. Trekk Drivstoffslangene festet til forgasseren bort fra bilen. Koble fra ledningene og trekk forgasseren bort fra the Bandit. Sett den på et flatt underlag.
2

Sett inn en flat skrutrekker inn i avløp skrue på undersiden av forgasseren. Skru den og sett den til side. Renne i bunnen av forgasseren. Fjern flottørskål med en stjerneskrutrekker.
3

Snu forgasseren opp ned slik at de flate ansikter oppover. Ta bollen pakningen til ved å skru det. Ved hjelp av en flat høydemåler, måle avstanden mellom toppen av bollen og kanten av skålens anleggsflaten. Denne målingen bør være 14,77 mm hvis Bandit er en modell fra årene 1996-2000. Hvis Bandit er en 2001 eller 2002 modell, bør flyte høyden være 13,0 mm.
4

juster flottøren høyde. Bøy tang i sentrum av flottøren. Ta tak i tang med nål-nosed tang og skyv den opp eller ned. Bøye tang senker ned flottøren høyde. Bøye tang oppover øker float høyde. Mål float høyden med float høydemåler og sammenligne den til riktig høyde. Juster høyden igjen, hvis det er nødvendig.
5

Monter flottørskål og fest forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110498.html

Previous:
Next:

motorsykler