Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Clutch Feilsøking

Clutchen av motorsykkelen styrer hastigheten på sykkelen. De fleste motorsykler har en clutch kontroll på venstre styret, som skifter gir når spaken er slått tilbake mot sjåføren. En dårlig clutch kan føre til at du sykkel for å gjøre det dårlig, og selv sette deg i fare. Feilsøke clutch problemer umiddelbart. Deler
p Hvis din clutch er dårlig oppførsel, ta en titt på hver av de enkelte komponentene. Sjekk de tre plater av clutch: trykkplaten, friksjon plate og metallplate. Sjekk også clutch fjærer og clutch kurv. For å gjøre dette, tøm girolje fra sykkelen og legge sykkelen på sin side med clutch side opp og mot deg. Ta av clutch dekselet eller motordekselet å avsløre mekanismene inne. Du må kanskje fjerne flere komponenter for å få motoren dekke av, for eksempel skift /bremsepedalen og kickstarter. Du kan også trenge å tømme kjølevann, sjekk instruksjonsboken for din modell. Se inne i clutch for å se om noen av komponentene er slitt eller tørt.
Stikker Clutch
p Hvis du opplever en stikker clutch, sikre at clutch kontrollene er justert i henhold til produsentens spesifikasjoner. Også fjerne fjærene og se om de er for stramme. Mens inne i clutch, at oljen ikke er brent eller slitt. Sett på ny olje i henhold til viskositeten angitt av din modell gjør. Pass på at platene av clutch ikke er slitt eller bøyd, og at kjettingen eller belte av clutch er riktig justert. Disse beltene er finjustert og må tilpasses akkurat for maksimal effektivitet. Sjekk bruksanvisningen for justering detaljer. Hvis du er komfortabel justering dem selv, har en profesjonell gjøre det.
Slipping eller chattering Clutch
p Hvis din clutch er slipping, kan det hende du må justere noen av kontrollene. Åpne clutch og fjerne fjærene. Måle sin lengde og sammenligne den med produsentens spesifikasjoner. Erstatt slitte fjærer. Sjekk platene for å se at de er i god stand.
P Hvis din clutch er rallende eller hakket, kan clutchen kabelen bli frynsete. Sjekk integriteten til clutch kabel, og bytt om nødvendig. Kontroller at friksjonsplatene ikke er brent eller ikke har blitt glasert av for mye varme. Sørg for at mellomgulvet clutch våren fortsatt stramt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106592.html

Previous:
Next:

motorsykler