Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter jeg motoren slås av Slå på en 1975 Honda 550?

Selv om Honda 1975 CB550 var en ekstremt pålitelig motorsykkel i sin tid, har de fleste overlevende eksempler blitt påvirket av tidens tann. Dette er spesielt sant når det kommer til CB550 elektriske system, som elementene har sannsynligvis jobbet for å slå motorsykkelens elektriske ledninger sprø og korroderte elektriske brytere og kontaktpunkter. Motoren slås av bryteren på høyre håndtak er svært utsatt for korrosjon, noe som kan hindre at motoren blir stoppet i en nødsituasjon. Bryteren i seg selv er vanskelig å reparere, men erstatte hele bryteren forsamlingen kan sikre motorsykkelen fortsatte, sikker drift. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
12 mm fastnøkkel
Replacement bryter forsamlingen
Flere Instruksjoner
en

låse setet og løft det helt åpent. Vri bensinkranen på venstre side av drivstofftanken til av-stilling. Trekk bunnen av tanken ut av den bakre foring maljen på rammen. Nå under bensintanken og trekk drivstoff linje av drivstoff ventil. Løft bunnen av drivstofftanken oppover litt og trekk hele tanken mot setet for å slippe tanken er frem montering faner. Sett tanken til side.
2

Skru boltene på toppen og bunnen av frontlys med en stjerneskrutrekker. Trekk frontlys forsamlingen ut av frontlys bøtte. Trekk stikkontakten på baksiden av frontlys pære. Sett frontlys forsamlingen til side.
3

Løsne høyre speil er lås mutteren med en 12 mm fastnøkkel. Vri speilet mot klokken for å skru speilet fra høyre håndtak bryter montering. Løsne skruene fra bunnen av høyre håndtak bryter montering. Trekk den øverste halvdelen av forsamlingen av styret å avsløre gassen rør og kabler. Skyv kabelendene ut gassen tube med tuppen av en skrutrekker. Trekk den nedre halvdelen av bryteren forsamlingen og throttle kabler borte fra styret.
4

Løsne gassvaieren låsemuttere på den nedre halvdelen av bryteren forsamlingen med en 12 mm fastnøkkel. Dreies strupe kabler mot klokken for å skru dem fra bryteren forsamlingen.
5

Følg bryteren forsamlingens ledninger til ledningsnettet inne i frontlys bøtte. Koble fra ledningskontakter fra ledningsnettet. Trekk bryteren montering og kabling bort fra motorsykkelen.
6

Route den nye svitsjen forsamlingens ledninger til frontlys bøtte følge samme vei som brukes av den opprinnelige bryteren forsamlingen. Koble forsamlingens ledninger til motorsykkelens ledningsnett, sammenkobling de fargekodede ledningene sammen.
7

Monter motorsykkel etter omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107467.html

Previous:
Next:

motorsykler