Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2001 Yamaha R6

Selv om begge situasjoner synes i odds, kan brukes over lengre tid og vedvarende høy ytelse riding drastisk redusere forventet levealder for ditt 2001 Yamaha R6 olje forsyning. Mens langsom marsj av tiden begynner å bli dårligere olje til slam, genererer racing høye temperaturer som tynn olje-og negere sine smørende egenskaper. Yamaha anbefaler oljeskift på seks måneders eller 4000-mile trinn, hva som kommer først. Imidlertid bør en rase-fokusert R6 ha sin olje endret etter hvert løp. Prosedyren er svært enkel, og du kan gjøre det på mindre enn 30 minutter. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
Oil pan
17 mm socket
Stikknøkkel
Momentnøkkel
Cap skiftenøkkel
3 qts. SAE10W40 motorolje
Oil filter
Vis flere instruksjoner
en

Skru boltene som fester Underkåpen paneler til midten kåpe paneler og motorsykkelens ramme med en 4 mm unbrakonøkkel . Det er tre bolter langs den øvre kanten av hver Underkåpen panel og en enkelt bolt befinner seg i rennen under clutchen og dynamo dekker. Drop Underkåpen paneler til bakken og trekke dem bort fra motorsykkelen.
2

Start motorsykkel og la den gå i stedet for tre minutter, så stopp motoren og la den avkjøles i ytterligere fem minutt. Plassere en bunnpannen under motorens oljepluggen, som ligger like bak kick-standen på venstre side av motorsykkelen.
3

Fjern oljepåfyllingslokket fra clutch dekselet på høyre side av motoren. Skru ut oljepluggen fra bunnen av motoren, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. La motoren olje forsyning til renne i minst 10 minutter.
4

Rengjør oljepluggen med en klut og skru den på plass med hånden til den sitter mot bunnen av motoren . Stram oljepluggen til 31 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Skru av oljefilteret fra venstre side av motoren, plassert over kick-standen, med en cap skiftenøkkel. Renne noe olje igjen i oljefilteret og motoren inn i en bunnpanne.
6

unpackage et nytt oljefilter og spre et tynt lag med SAE 10W40 motorolje på filteret O-ring. Skru oljefilteret på plass for hånd til den sitter lett mot motoren. Stram oljefilteret til 12 fot-pounds med en momentnøkkel.
7

Hell opptil 2,75 qts. av SAE 10W40 motorolje inn i clutch dekselet er filler halsen, ved hjelp av en trakt. Skru av oljepåfyllingslokket på plass og starte motorsykkelen.
8

La motoren kjøre i opptil tre minutter og se etter oljelekkasjer på oljepluggen og oljefilter. Stopp motoren og trekk til filteret eller tappeplugg hvis lekkasjene har dannet. Installere Underkåpen, etter det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110105.html

Previous:
Next:

motorsykler