Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på min V-Star

Din Yamaha V-Star motorsykkel er avhengig av en ny olje forsyning å smøre mange bevegelige deler i sin motor og girkasse. Dette betyr at din V-Star er enda mer avhengig av din evne til å endre sin olje regelmessig. Gjør du det er ikke komplisert, du kan også finne deg selv ønsker å lære hvordan du gjør andre jobber på grunn av det. Bevæpnet med de riktige verktøyene, skal hele oljeskift ikke ta deg lenger enn 30 minutter. Du kan bruke denne metoden på alle V-stjerne modeller. Du trenger
Tjenesten stå eller løfte
bunnpanne
17 mm socket
Stikknøkkel
Shop filler
Pakningsmateriale
Momentnøkkel
4 mm unbrakonøkkel
trakt
3 qts. SAE 20W40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

starte motorsykkelen for å varme opp sin oljeforsyning. La den gå i stedet for tre minutter, eller ta det for en veldig kort tur. Ikke la motorsykkelen kjøre for lenge eller det vil bli for varm og bli vanskelig å jobbe med senere. Stopp motoren når den er varm og la den avkjøles litt i ytterligere fem minutter.
2

Place motorsykkelen i oppreist stilling, ved hjelp av en tjeneste stativ eller løft. Skru av oljepåfyllingslokket fra motorens venstre veivhusdekselet å lufte olje krets.
3

Se under venstre side av motoren, i nærheten av rammen, for å finne olje drain bolt. Plassere en bunnpannen rett under sluket bolt. Bruk en 17 mm pipe og en pipenøkkel til å skru avløpet bolten og la oljen renne i minst 10 minutter.
4

Trekk pakning av oljen renne bolten og tørk Bolt tråder rengjøre med en butikk fille. Skyv en ny pakning på plass over oljen renne Bolt tråder. Skru oljen renne bolten inn i motoren for hånd når oljen er tappet helt. Bruk en momentnøkkel til å stramme oljen renne bolten til 31 fot-pounds.
5

Flytt bunnpannen til høyre side av motoren og plasser den under oljefilteret dekselet på høyre veivhusdekselet . Skru av oljefilteret dekselet er bolter med en 4 mm unbrakonøkkel, trekk deretter dekselet på motoren for å avsløre oljefilter element. Noe olje igjen i oljefilterhuset å renne inn i bunnpannen. Sett inn et nytt oljefilter element i filterhuset og installere oljefilterdekselet. Stram dekke sin bolter til 7,2 fot-pounds, med en momentnøkkel.
6

Sett inn en trakt inn i venstre veivhuset olje fylle nakke og hell opp til 3 qts. av SAE 20W40 motorolje inn i motoren. Fjern trakten og tørk vekk eventuelt søl med din butikk fille før du skrur oljen hetten på filler halsen.
7

Tørk vekk eventuelle gjenværende olje fra olje-drain bolt og oljefilterdekselet med din butikk fille . Start motorsykkelen igjen og se etter oljelekkasjer på drain bolt eller oljefilterdekselet. Dersom oljen begynner å lekke fra begge steder, skru den bolt eller oljefilterdekselet boltene litt. Stopp motoren og ta ut motorsykkelen fra tjenesten stativ hvis oljelekkasjer ikke oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110104.html

Previous:
Next:

motorsykler