Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2006 Harley Davidson Road Glide

Som medlem av Harley-Davidson Touring-serien, ble 2006 FLTR Road Glide designet for å reise lange avstander med relativ letthet. Unngå motorproblemer på motorveien avhenger i stor grad på å holde Road Glide er Twin Cam 88 motoren godt smurt gjennom regelmessige oljeskift, som bør utføres hver 2500 miles. Husk at lengre ritt, spesielt gjennom varmere klima, vil ta sin toll på motorens olje forsyning, noe som gjør det nødvendig å skifte olje tidligere enn normalt kreves. Du trenger
Motorsykkel tjeneste stå eller løfte
Grease-fjerning spray
Butikk håndklær
oljeavtappingsbeholder
Stikknøkkel
5/8-inch socket
Cap- typen olje filter skiftenøkkel
Olje filter
trakt
3 liter 20W-50 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Velg et nivå arbeidsplass og park din Road Glide på sidestand sin. Se under baksiden av motor og girkasse for motoren oljepluggen, som ligger nær høyre nedre ramme rail. Rengjør området rundt oljepluggen med en fett-cutting rengjøring spray, tørk av med en klut for å hindre at smuss inn i motoren.
2

Start Road Glide og la den varmes opp i minst tre minutter. Stopp motoren og la den avkjøles i 10 minutter. Monter motorsykkel på en motorsykkel tjeneste stå eller løft for å støtte den i et nivå, oppreist stilling.
3

Skru av oljepåfyllingslokket fra høyre side av motoren, mellom motorveivhuset og overføringen. Tørk av tanklokket er tråder med en klut, og legges til siden.
4

inn en oljeavtappingsbeholder under overføring, deretter løsne tappepluggen med en pipenøkkel og en 5/8 -tommers stikkontakt. Skru ut pluggen sakte for hånd til oljen begynner å sive ut fra rundt Pluggens tråder. Løft pluggen hode litt, og dra den bort fra motoren for å unngå å bli tilsølt med motorolje som det avløp. La oljen renne i minst fem minutter.
5

Fjern O-ringen fra oljepluggen. Tørk av spunsgjengene og magnetisk tips rent med en klut, deretter settes en ny O-ring på bunnpluggen.
6

Tørk av motorens olje renne hull med en klut når oljestrømmen har redusert til et lys stråle. Skru oljepluggen på plass for hånd, deretter stramme den til 18 fot-pounds med en momentnøkkel og en 5/8-inch socket.
7

Løsne oljefilteret fra oljepumpe, montert på forsiden av motoren, ved hjelp av en hette-typen olje-kes. Skru av oljefilteret for hånd og plassere den i din oljeavtappingsbeholder. Suge opp eventuell olje som er igjen i oljepumpe med en klut, tørk opp eventuelt oljesøl fra oljepumpehuset og motorhuset.
8

Fyll det nye oljefilteret til randen med ferske 20W -50 motorolje, deretter spre et tynt lag med olje rundt oljefilteret pakningen til. La filteret sett i to til tre minutter for å tillate sine filtrering media til å absorbere oljen.
9

Skru oljefilteret på oljepumpe for hånd til du merker lett motstand. Stram oljefilteret en ekstra halv omdreining for hånd. Tørk bort eventuelt oljesøl med en klut.
10

Plasser en trakt inn i motoren olje filler halsen. Fyll motoren med tre liter 20W-50 motorolje, deretter fjerne trakten. Skru av oljepåfyllingslokket på plass.
11

Nedre ditt Road Glide på sidestand sin, og deretter starte motoren. La den gå i tre minutter for å sirkulere ny olje, så stopper motoren.
12

Sjekk oljefilteret og oljepluggen for lekkasjer. Dersom det oppdages lekkasjer på enten element, stramme lekker del en ekstra kvart omdreining.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111062.html

Previous:
Next:

motorsykler