Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda ST1300 Set Up Instruksjoner

Sette opp en Honda ST1300 motorsykkel riktig og forsvarlig måte er viktig, spesielt når det gjelder sikkerheten for fører og påliteligheten av sykkelen. Unnlate å sette opp Honda ST1300 kan resultere i motorsykkel mislykkes, forårsaker alvorlig skade og potensiell skade på føreren. Dette blir sagt, sette opp Honda ST1300 er en utfordrende oppgave som krever en viss kompetanse. Faktisk er det viktig for en erfaren, sertifisert Honda-forhandler for å utføre konfigureringen. Du trenger
Utility saks
Socket sett eller
Wrench
Shop håndkle
Brake renere
Vis flere instruksjoner
en

Fjern esken dekselet på ST1300 ved å kutte stroppen hjelp av et par av verktøyet saks.
2

Sjekk motorsykkelen for eventuelle skader.
3

Fjern side bukseseler, hjul, løse deler, kartonger og kasse ramme ved å fjerne båndene som holder dem på plass. Dette kan gjøres med en heavy-duty utility saks.
4

Fjern boltene og side bukseseler ved å bruke en socket sett eller skiftenøkkel. Det er viktig å holde et øye på rattet når du har fullført dette settet for å sikre at det ikke er skadet. Når du har gjort dette må du fjerne kasse ramme og front frakt brace.
5

Fjern løse deler som inngår i esken og inspisere brikkene til å sikre at du har alt. Se i håndboken som følger med ST1300 til å bli kjent med de løse delene.
6

Fjern motorsykkel fra kasse og deretter løsne caliper bolter, aksel bolt og aksel

klemme bolter med en skiftenøkkel. Fjern og kast de vaskemaskin bolter.
7

Skyv motorsykkelen tilbake slik at den er godt hviler på sitt bakhjul.
8

Fjern aksel bolt og dekker, og deretter legge reflektoren ved hjelp av en skiftenøkkel, strammer boltene.
9

Stram alle boltene på på fender ved hjelp av en skiftenøkkel og plasser deretter forhjulet under den fremre enden.

10

Rengjør begge sider av fronten og bak bremseskiver ved å tørke dem med en klut og brems renere, og deretter fjerne festeboltene med en skiftenøkkel.
11

Plasser hjulet under gaffel ben og skyv navhylse gjennom. Stram boltene med en skiftenøkkel.
12

Test frambremsen ved å pumpe bremsen et par ganger, og deretter vri hjulet for rotasjon etter at bremsen frigjøres. Dersom bremsen henger i det hele tatt du, kontrollerer hjulet.
13

Installer speilene ved å fjerne fraktboltene med en skiftenøkkel. Fest venstre og høyre speil ved å stramme flensforbindelsesskruer på hver side med en skiftenøkkel. Fest tilbake speilet dekker ved å trykke dem utstikkerne på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110422.html

Previous:
Next:

motorsykler