Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster nærlys på min Goldwing 1800

The Honda Goldwing 1800 er en av de mest populære touring motorsykler på markedet. Denne full-size motorsykkel har vært i produksjon i over tre tiår. Gjør-det-selv ånd er veldig fremtredende blant motorsykkel entusiaster. Mange sykkel eiere er stolte av å kunne gjøre det generelt vedlikehold og reparasjon hjemme. En vanlig reparasjon er omstillingen av de viktigste frontlys, og selv om du er en nybegynner kan du justere nærlys på Goldwing 1800. Du trenger
Chalk
Skrutrekkersett
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Drive din Goldwing til et flatt område med en stor vegg eller garasjeporten og ca 25 meter av rommet foran den. Trekk sykkel til innenfor en foten av veggen og slå av motoren. Pass på at sykkelen står rett. Hvis du eier en ny modell med et senter spark stand dette ikke vil være et problem. Men hvis du har en side står du trenger en partner for å sitte på sykkelen og holde det rett for denne prosessen.
2

Mål avstanden fra bakken til sentrum av frontlys linse . Overfør denne målingen til veggen og tegne et kors med seks tommers armer på veggen. Bruk et stykke kritt for dette trinnet. Midten av korset skal samsvare direkte sentrum av frontlys linsen.
3

Få tilbake på sykkelen og sikkerhetskopiere det i en rett linje ca 25 meter. Deretter slå på nærlys. Kontroller at Goldwing er rett og gå av.
4

Inspiser hvordan lyset treffer veggen. Ideelt sett bør det faller en tomme til høyre for den vertikale arm kryss og en tomme under horisontalen. Med andre ord, skal du se sentrum av strålen på ca fire i diagrammet.
5

Juster nærlys til den treffer den ønskede mark. Finn de to justeringsskruene. Man er på toppen av linsen i sentrum, og de andre på midten av den venstre side. Man styrer den vertikale vinkel, den annen horisontal. Bare bruk en skrutrekker for å justere disse to skruer til lys linjer opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110851.html

Previous:
Next:

motorsykler