Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta en Bad Link Ut av en motorsykkel Chain

Kjeder på en motorsykkel har en tendens til å slites ut ut både når det brukes for mye og etter å ha blitt lenge neglisjert. For å forbli i god stand, kjettinger krever hyppig bruk av kjetting glidemiddel. Inspisere hele kjeden samt din tannhjulene før de bestemmer seg for å bytte ut en link. Det er mulig at hele kjeden, så vel som tannhjulene, er blitt slitt og skal skiftes. Som blir sagt, endre ut en dårlig kobling er ikke en veldig krevende oppgave, og med de riktige verktøyene, kan gjøres raskt. Du trenger
Chain breaker verktøyet (valgfritt)
Rivet-stil hovedledd
Chain klinke verktøyet
Hammer
Drift
Grinder
Vis flere instruksjoner

en

Løsne akselen av bakhjulet og skyv hjulet fremover så langt det går for å løsne kjedet. Sørg for at den er løs nok til å være i stand til å bevege seg fritt med hendene.
2

Plasser dårlig kobling som du ønsker å fjerne langs bakre tannhjulet slik at det ikke vil flytte. Slipe ned toppen av koblingen med en jeksel. Vær forsiktig når du er sliping og unngå å treffe noe rundt koblingen som du arbeider. Alternativt kan det være mulig å fjerne koblingen med en kjede breaker hvis det er en tung plikt kjedekutter og hvis kjeden er liten.
3

Bruk en hammer og et utkast til presse stiften ut koblingen når forsiden av koblingen er blitt fjernet. Plasser utkastet i sentrum av pinnene før du begynner hamring. Kast dårlig kobling i søpla.
4

Place din klinke-stil hovedledd på kjettingen ved først å plassere to O-ringene på linken. Skumme det med smøremiddel. Skyv koblingen inn i kjeden, som begynner i ryggen, og plasser O-ringene over stiftene på kjedelåsen. Påfør mer smøremiddel og skyv på kjedelåsen plate.
5

Bruk en kjede klinke verktøy for å trykke på kjedelåsen plate på en sikker måte. Ikke trykk plate på for hardt, ellers kan du risikere bindende master link. Trykk den på bare frem pinnene er paddehatter og hold samleledd sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109390.html

Previous:
Next:

motorsykler