Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje i Twin Chamber Forks

Twin chamber gafler brukes på de fleste moderne off road og sport sykler. Denne type gaffel krever mindre vedlikehold enn en vanlig gaffel og samtidig gi bedre ytelse. Endre gaffel olje holder forurensninger og smuss fra å skade interne suspensjon deler og fikk dem til å bære for tidlig. Oljeskift om hver 50 kjøretimer vil holde suspensjon opererer problemfritt og vil spare deg for mye utgifter i det lange løp. Du trenger:
Vehicle manuell
Stor seks poeng fastnøkkel (vanligvis 50 mm)
Små håndverktøy
Fork pakningsdriver
Fork olje
Fork sel og foringer (anbefales)

Vis flere instruksjoner
en

Fjern styret fra motorsykkelen og legg dem tilbake på tanken, beskytte dem med et håndkle eller stor klut. Forlate gaffel røret i MC-trippel klemmer, men løsne den øverste skruen (s). En myk Jawed eller gaffel skrustikke kan brukes til å holde gaffelen hvis de har blitt fjernet fra motorsykkelen.
2

Løsne gaffel cap med stor skiftenøkkel. Rådfør deg med bruksanvisningen for riktig størrelse. Løsne bolten i bunnen av gaffelen til den støter skille fullstendig fra bunnen av gaffel-røret. Kassetten vil fortsatt være knyttet til bolten.
3

Trykk på gaffel cap nedover til kassetten stang kommer ut av bunnen av gaffelen langt nok for deg å se de flate områdene på patron. Med en åpen fastnøkkel holder kassetten på leiligheter som ble eksponert, og med en annen fjern den nederste bolten. Den returjustering vil falle ut når bolten er fjernet. Pass på å ikke la dette treffet gulvet.
4

Skru av gaffel cap resten av veien, og ta kassetten fra toppen av gaffelen. Fjern gaffel røret fra sykkelen og sett det og kassetten på et rent og tørt underlag i et godt opplyst område. Bruk en liten flat skrutrekker for å fjerne vindusvisker og fjern låseringen som holder gaffelen pakningen på plass.
5

lett varme opp området rundt segl med en propan lommelykt. Dette bryter bindingen av bøssingen til det ytre rør. Ta tak i toppen og bunnen av gaffelen rør og riv dem fra hverandre kraftig med begge hender. Rørene vil separeres etter noen gjentagelser. Tøm oljen fra kassett og den ytre gaffel kammeret.
6

Inspiser foringer og sel grundig for tegn på slitasje. Ideelt sett bør du skifte pakninger og foringer hver gang gaffelen oljen skiftes. Rengjør alle delene grundig med bremsedeler renere.
7

Bruke gaffel segl og driv den nye pakningen på plass og erstatte låseringen. Reinstallere vindusvisker. Etterfyll kassetten med gaffel olje til nivået som er angitt i manualen eller opp til avsatsen der kompresjon ventil sitter. Blø kassetten av luft ved sakte å bevege stang inn og ut før det beveger seg jevnt. Plasser patronen i toppen av gaflene og sett returjustering. Sett den nederste bolten og skru den fast.
8

Fyll ytre røret med mengden av olje anbefales i manualen. Tråd i topplokket. Sett gaffelen tube i trippel klemmen og stram de nederste boltene. Stram gaffel topplokket, og stram de beste bolter. Gjenta hele prosedyren for den andre gaffel.
9

Når prosedyren er fullført på begge gafler, installerer styret. Ta motorsykkelen for en prøvetur og sjekk for lekkasjer rundt de nye gaffel sel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111300.html

Previous:
Next:

motorsykler