Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Spark Plug dekker på en Vstar

Motoren er et samlingspunkt for alle en cruiser-stil motorsykkel, tegne et betrakterens oppmerksomhet til den skinnende krom som omgir motoren og dens topplokk. Dessverre er utsikten ofte rotete av pluggen kabler som festes til tennplugger på hver sylinder. Yamahas V stjerne motorsykler bruke en forkrommet, avtagbart deksel for å skjule tennplugger og deres kabler, noe som gir et rent og attraktivt utseende fra alle vinkler. Men, må disse dekslene fjernes for å skifte tennpluggene eller utføre ventil-relaterte justeringer. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker Vis
Stikknøkkel
12 mm socket
Flere Instruksjoner
en

Skru av montering bolt fra metall braketten på baksiden av passasjersetet, med en 4 mm unbrakonøkkel. Løft passasjersetet ut av bakskjermen å avsløre rytterens sete braketten. Skru monteringsbolten fra braketten og løft rytterens sete ut av motorsykkelens seteskinnen.
2

Sett drivstofftanken petcock ventil spaken, som ligger under venstre side av tanken, til "Off "-stilling. Trekk bensinslangen ut av ventilutløpet.
3

Fjern plastdekselet nagler kobler tenneren plate til rammeskinnene nær bunnen av drivstofftanken. Bruk en stjerneskrutrekker til å trykke midten av nagler, trekk deretter klinke ut fra tenneren plate. Ikke koble fra tenneren plate fra motorsykkelen ledningsnett.
4

Flytt tenneren plate bort fra rammeskinnene å avsløre speedometer støpselet. Trekk ut kontakten fra hverandre for å koble speedometer fra motorsykkelen ledningsnett.
5

Skru av drivstofftanken festeboltene fra bunnen av tanken, med en pipenøkkel og en 12 mm stikkontakt. Løft bunnen av drivstofftanken opp, og dra hele tanken mot baksiden av motorsykkelen til den er fri for gummidempernes innebygd i rammen, i nærheten av styret. Sett drivstofftanken til side.
6

Fjern tennpluggen dekselet fra høyre side av fronten motor topplokk. Ta tak i sidene på dekselet med begge hender, og trekk den bort fra topplokket. Bruk en svak side-til-side bevegelse å vrikke lokket ut av gummituter innebygget i topplokket. Ta av dekselet på venstre side av topplokket, etterfulgt av de bakre motorens tennplugg dekker, ved hjelp av samme metode.
7

Push tappene bygget inn i den indre ansiktet til venstre gnist pluggdekslet i front motor topplokk er gummituter. Installere riktig tennplugg dekslet på den fremre motor topplokk, etterfulgt av begge de bakre motorens tennplugg dekker, ved hjelp av samme metode.
8

Skyv bensintanken på gummidempernes nærheten styret, senk tanken på rammeskinnene. Koble speedometer kontakten til motorsykkelens ledningsnett. Skyv drivstoff linjen på petcock ventilutløpet. Skru drivstofftanken festeboltene på plass på bunnen av tanken, ved hjelp av en pipenøkkel, og en 12 mm tilslutning. Monter tenneren plate til rammeskinnene i bunnen av drivstofftanken, bruke plast push-nagler.
9

Slip rytterens sete montering tungen, som ligger under fronten av setet, inn i sporet under bunnen av brennstofftanken. Senk setet på rammeskinnene og skru monteringsbolten i setet braketten og bakskjermen, med en 4 mm unbrakonøkkel. Skyv passasjersetet montering tungen inn i rytterens sete braketten. Skru passasjersetet montering bolt på plass, med en 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111299.html

Previous:
Next:

motorsykler