Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Les Motorsykkel dekkslitasje

Selve innholdet av en motorsykkel krever at strenge oppmerksomhet til sine to dekk . Dekktrykk, veiforhold, kjørelengde og riding stiler alle spille en rolle i forverret dekkets slitebane , rillet delen av dekket som gir et godt grep på veien . Etter hvert vil hele dekkets slitebane slites bort , reduserer dekkets evne til å opprettholde trekkraft. Kontrollere tilstanden til dekkets løpebaner før hver tur vil sikre at motorsykkelen vil holde gummi på veien . Instruksjoner
en

Finn slitebanen slitasje indikator , angitt med bokstavene " TWI " eller en trekant trykt på dekkets sidevegg.
2

Se på dekkets slitebane i antydede område slitebanen slitasjeindikator . Skifte dekket hvis en hevet området er synlig og på nivå med toppen av slitebanen i sporene , noe som indikerer at dekket er under minste sikre slitebanen tykkelse. Fortsett til trinn 2 hvis slitebanen slitasje indikatoren ikke er synlig.
3

Inspiser på hele overflaten av dekkets slitebane , ser spesielt for en ujevn slitebanen slitasje mønster . Rotere dekk etter behov for å inspisere hele slitebanen overflaten. Skifte dekket umiddelbart, hvis den ene siden av dekket er slitt ned mer enn den andre, eller hvis en flat spot er funnet på dekkets slitebane .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107822.html

Previous:
Next:

motorsykler