Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster forgasseren på en 2000 Yamaha Big Bear

Yamaha Big Bear debuterte i 1996 som en 400 cc utility-type all-terrain vehicle som raskt ble populært blant jegere. Dette faktum blir bedt Yamaha å produsere sin første kamuflert ATV i 2000 med Buckmaster Edition Big Bear. The Big Bears motoren ble matet en av en enkelt forgasser. Forgasseren kan bli justert for å forandre motorens tomgangsturtall, så vel som mengden av luft blandet inn i forgasseren pilot brennstoffsystemet, som mates motoren fra tomgang til en kvart-gass. Mens forgasseren kan justeres med en enkel skrutrekker, sikrer en induktiv turteller på tomgang akkurat der den trenger å være. Du trenger
induktiv turteller
flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Park ATV i et godt ventilert område og sett på parkeringsbremsen . Crouch til venstre for ATV, nær venstre framskjerm. Nå rundt fender til motoren topplokk å finne tennplugg kabelen. Klemme en induktiv turteller over tennplugg kabelen.
2

Crouch til venstre for ATV, nær venstre planken, og se inn i motorrommet for å finne forgasseren. Slå piloten luftskruen - som ligger på bunnen av forgasseren og rett under motoren inntak flens - klokken med en flat skrutrekker til den er lett på plass. Telle og registrere hvor mye omdreininger som sete skruen. Ideelt sett bør skrue ta 2 1/2 omdreininger til setet. Drei skruen mot klokken 2 1/2 omdreininger for å nullstille pilot luftblanding.
3

Start motoren og la den hvile i stedet for tre til fem minutter for å varme opp motoren til driftstemperatur . Ikke stopp motoren.
4

Slå på den induktive turteller. Ideelt sett bør turtelleren indikere en motor tomgang mellom 1450 og 1550 rpm.
5

Se etter den svarte inaktiv justering knott festet til en kabel på venstre side av forgasseren. Drei rattet med urviserne for å øke tomgang, eller mot klokken for å redusere tomgang, som nødvendig for å bringe tomgang til mellom 1450 og 1550 rpm.
6

Slå piloten luft skruen mot et halv omdreining om gangen, mens du ser på turtelleren. Stopp når tomgang begynner å øke, deretter skrur du skruen med klokken en kvart omdreining. Hvis tomgangsturtallet ikke øker etter mer enn to hele runder, tilbakestille skruen til sin 2 1/2 omdreining posisjon;. Gjenta dette trinnet og skru skruen med klokken i stedet for mot
7

Fjern induktiv turteller og slipp parkeringsbremsen. Monter ATV og akselerere til en moderat hastighet fra stillestående. ATV skal akselerere jevnt uten å nøle. Stopp og snu pilot luft skruen med klokken en kvart omdreining, og gjenta testen ride. Drei skruen annen kvart omdreining hvis nøling ikke blir bedre.
8

Park ATV og stoppe motoren når ATV jevnt akselererer fra en fullstendig stillstand.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111780.html

Previous:
Next:

motorsykler