Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Davidson Gift Ideas

Finne riktig Harley-Davidson gave kan hjelpe gaven mottakerens motorsykkel ri morsommere, tryggere og med stil. Du kan finne unike eller funksjonelle gaver som vil vise mottakeren du tok deg tid til å gi dem noe spesielt bare for dem. Det er nok av Harley-Davidson nettsteder som tilbyr den typiske skutt og øl briller, men hvis du ser hardt nok, kan du finne noen unike elementer for hjem innredning og funksjonelle gaver som en rytter faktisk vil bruke. Værbestandige

Motorsyklister nyte følelsen av å være ute på den åpne veien, men regn og snø kan være vanskelig hvis du ikke har riktig utstyr. Kjøp en kvinnes packable regndress for en gave som er stilig og funksjonelt og er packable å lagre i en motorsykkel saddlebag for veien. Drakten er laget av vanntett nylon med en full mesh fôr, zip off hette og sveiset hånd varmere lommer. For kaldere dager, velge en jakke fra Harley-Davidson rosa samling. Den har en ribbet krage, mansjetter og midje med glidelås foran. Den har to glidelås hånd varmere lommer og en innvendig lomme. Grafikken er brodert applikasjon på ermene, bryst og rygg. Skinnet samling av Harley-Davidson jakker for menn og kvinner er reflekterende veien kriger stil jakker.
Guardian Bell

Gifting en verge bjelle viser at du respekterer syklister tro og gjorde din forskning. Vergen bell er basert på en gammel historie om en syklist som ble angrepet av veien gremlins. Etter at syklisten kastet alle sine eiendeler prøver å kvitte seg med gremlins, ringte han på dørklokken, hans siste tida, i håp om å skremme de gremlins. Andre syklister camping i ørkenen hørt gongongen og reddet skadet syklisten og skremt av de gremlins. Til denne dag, vil syklister bære bjeller på sine sykler i håp om å skremme bort onde vei ånder. Ulike typer av verge bells kan bli funnet på Harley gave steder på nettet.
Home Decor

Look for unike hjem innredning stykker for MC-entusiaster som liker å ha en Harley-Davidson-temarom. Du kan finne en 13-tommers bord lampe; oransje flamme HD signatur området tepper for innendørs eller utendørs, krom gammeldags serviett holder til kjøkkenet;. Eller enda en Harley tatovering vindu Valence laget av svart kraftig bomull

Saddlebags

Gi custom-montert salveskene spesielt laget for mottakerens sykkel å bære eiendeler, sikkerhetsutstyr osv. Det er mange salveskene å velge mellom for eksempel en nylon tilpasset utstyrt sport stil som er været -resistent, standard lær poser til syntetisk lær, kaste over meny saddlebags og hardt låsbare saddlebags.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107869.html

Previous:
Next:

motorsykler