Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de frontlys knoller på aa 1997 Honda Goldwing

Skifte en motorsykkelens frontlys pære kan være en skremmende oppgave, spesielt når motorsykkelen er pakket inn i aerodynamiske kåpen, som Hondas 1997 Goldwing touring motorsykkel. Bare å komme til pære, enn si å endre den, synes vanskelig nok til å kjøre mange Goldwing eiere til sine lokale Honda forhandler for service. Sannheten er, får bak kåpen og skifter lyspære er enklere enn det virker, og kan være fullført med bare noen få verktøy. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
10 mm socket
Stikknøkkel
H7 frontlys pære
Mer Instruksjoner
en

velte speilet støv støvler fra kåpen montert bezel, trekke gummistøvler opp og bort fra rammen. Finn metall trim klippet på undersiden av rammen og trekk den bort fra kåpe. Trekk rammen vekk fra kåpen og over speilet før den kan fjernes helt. Gjenta prosessen med motsatt speil.
2

Finn skruen på undersiden av speilet som fester kromlister stykke til kåpen. Fjern skruen og vaskemaskin med en stjerneskrutrekker. Gjenta på den andre siden av motorsykkelen og løft kromlister stykke oppover og bort fra motorsykkelen.
3

Finn par av skruene som fester luftkanal grill til bunnen av frontlys forsamlingen. Fjern skruene med en Phillips skrutrekker og dra grillen vekk fra frontlys. Fjern boltene som fester bunnen av frontlys til motorsykkelen med en 10 mm stikkontakt. Fjern boltene som fester toppen av frontlys på sykkelen til stikkontakten. Trekk hele frontlys forsamlingen bort fra motorsykkelen.
4

Koble den berørte frontlys pære ledningsnett kontakten og trekk gummi støv støvel ut av baksiden av pære. Klem beina på den metall beholder klippet sammen og trekke den åpen for å løsne pære. Fjerne pære og erstatte den med en ny H7 pære. Klem holdeklipsen sammen og lås den på plass. Skyv gummi støv støvel over pære og koble ledningene hylse på lyspæren utstikkerne. Gjenta for å erstatte eventuelle andre pærer som trengs.
5

Slå på tenningen og sjekke frontlysene for forsvarlig drift. Veksle mellom høy og nærlys etter behov. Sjekk frontlys pære ledningsnett kontakten er satt helt på pære er utstikkerne dersom frontlyktene gjør ikke operere. Slå av tenningslåsen.
6

Slide frontlys forsamlingen inn i fronten kåpe. Fest frontlys, ved hjelp av en 10 mm-kontakten for å sette inn og stram boltene på toppen og bunnen av frontlys. Sett på luftkanal grill, med en stjerneskrutrekker til å sette inn og stram begge skruene.
7

Skyv kromlister stykke på plass, sikre den til kåpen med en stjerneskrutrekker til å sette inn og stram til skruene og skivene på begge sider av stykket. Skyv speilet rammer over speilet og på kåpen, klipping rammen på plass med metall trimme klipp fjernet i trinn en. Trekk speilet er gummi støv støvler over rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107332.html

Previous:
Next:

motorsykler