Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Eksos Installasjon Opplæring

En av de vanligste modifikasjoner utført på en motorsykkel er utskifting av aksjen eksosanlegg med en ettermarkedet sett med rør som favoriserer økt lyd eller ytelse. Valget av "rør" er endeløs, og tilbyr alt fra bolt-on erstatning lyddempere til full system swaps som utveksler den header rør og lyddempere for mindre restriktive utstyr. Installasjon av disse systemene kan variere i vanskelighetsgrad, avhengig i stor grad på sykkelen og hvilken type som er valgt. Riktig forberedelse, derimot, er nøkkelen til et rent og riktig installasjon. Forberedelse

Før du begynner, få en service manual for motorsykkelen. Service manualer tilbyr et vell av informasjon, detaljering hver fasett av vedlikehold og reparasjon prosedyrer knyttet til din spesifikke sykkel. Faktisk er disse håndbøkene vil detalj eksos fjerningen og verktøy som kreves for å gjøre det.

Neste, sørg for at arbeidsområdet er rent og ryddig. Ingenting er mer frustrerende enn å måtte jobbe rundt andre objekter, spesielt når du kan allerede være å plassere deg selv i uvanlige stillinger for å få jobben gjort.

Slutt, være sikker på at det nye systemet eller lyddemperen er hel, inkludert eventuelle pakninger og montering maskinvare er nødvendig for å kunne installere settet på sykkelen din. Kontroller delene mot listen følger med eksos instruksjoner.
Fjerning

Før du slår på første fastnøkkel, ta deg tid til å få motorsykkelen sikret skikkelig. Parker sykkelen på en glatt, jevn overflate og, hvis mulig, plasserer sykkelen på et stativ eller løft for å gi ekstra stabilitet. Koble fra den negative (-). Batteri terminal og pakk den i elektrisk tape for å hindre at det kortslutter på rammen, som kan sende en elektrisk ladning gjennom dine verktøy og direkte inn i deg

undersøke motorsykkelen for å finne ut hva kroppen komponenter må fjernes for å få tilgang til eksossystemet. Bolt-on lyddempere er ganske tilgjengelig med de fleste montering komponenter lett tilgjengelig. Full system bytteavtaler, vil imidlertid ha tilgang til eksos hoder, serien av rør som kobler direkte til motoren, og krever fjerning av sykkelens Fairings eller karosseri, hvis noen. Plassere noen fjernet karosseri og maskinvare på et trygt sted.

Start med å løsne eksosmanifolden flenseskruer og eventuelle bolter som fester eksos til motorsykkelen, og deretter jobbe bakover ved å fjerne lyddemperen først, etterfulgt av mid -pipe, så overskriftene. Ta denne gangen å rengjøre områder som tidligere var skjult bak eksos og trekke ut de gamle eksos pakninger fra motorens eksos manifold. Unngå å bruke eksos pakninger, hvis mulig
Installasjon

Rengjør eksosmanifolden av sot og skyv dine nye eksos pakninger på plass;. Disse vil hjelpe forsegle rørene mot motoren for å hindre strømtap. Passe dine header rør til eksosmanifolden, da bolt det løst. Arbeide mot baksiden av motorsykkelen, installere mid-rør og lyddemper med maskinvaren inkludert i settet. Igjen, installere noen festeanordninger løst. Når systemet først settes på sykkelen, justere hver komponent til den er på linje med den neste komponent. Når systemet er stilt opp riktig, skru den ned.

Bytt ut karosseriet, koble til batteriet og du er klar til å ri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106669.html

Previous:
Next:

motorsykler