Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Stram Primær på en Harley Davidson Electra Glide Motorsykkel

Harley-Davidson utstyrer sine Electra Glide motorsykler med Big-Twin motor, som har overføring adskilt fra motoren tilfelle. Kraften fra motoren drivhjulet strømmer til overføring via en primær drive kjeden. Den primære stasjonen kjeden kobler motoren drivhjulet til clutch og er utsatt for store belastninger ved akselerasjon eller ved hjelp av komprimering oppbremsing. Primær kjedene gradvis strekke under disse belastninger og krever justering for å opprettholde riktig mengde chain "free play." Du trenger
Bike lift
Allen driver satt
Ratchet håndtak
Wrench sett
New inspeksjon dekselpakning
pund-fot momentnøkkel
pund-inches momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen bolt fra batteripolen med en skiftenøkkel. Trekk den negative kabelen av batteriet terminalen.
2

Plasser en sykkel lift under rammen mot baksiden av sykkelen. Løft sykkelen slik at bakhjulet er opp fra bakken og sykkelen er stabil.
3

Fjern de primære kjeden inspeksjon skruene med en skralle og Allen driver. Trekk inspeksjonsluke og pakning av den primære dekselet.
4

Finn trangeste stedet i primær-kjeden. Sett opp sendingen i første gir med girspaken. Roter den bakre hjulet fremover mens du kontrollerer kjeden free play (up-and-down bevegelse). Stoppe kjedet med de trangeste punkt på toppen av inspeksjonen hullet.
5

Løsne den primære kjedestrammeren mutteren med en fastnøkkel. Skyv strammer oppover for å stramme den primære kjeden. Stram strammeren mutteren lett med en skiftenøkkel og sjekke den frie lek. Spesifikasjonene er 5/8 tommer til 7/8 tommer hvis motoren er kald og 3/8 tommer til 5/8 tommer hvis motoren er varm.
6

Juster strammer i små intervaller til ønsket måling er oppnådd. Trekk strammer mutteren 21 til £ 29-fot med en momentnøkkel og kontakten, deretter kontrollerer du fri lek.
7

Plasser inspeksjonsluken og ny pakning over inspeksjonshullet. Monter og trekk til inspeksjon skruene til 50 til 70 pund-inches med en momentnøkkel og Allen driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107122.html

Previous:
Next:

motorsykler