Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Virago Stator

Hvis du har problemer med batteriet lades riktig på Yamaha Virago motorsykkel, må du kanskje endre statoren. Statoren er en stasjonær element av dynamoen din, eller elektrisitet generator, lader at batteriet og gir strøm til gnisten som lar motoren gå. Statoren består av en ring av trådviklede moduler gjennom hvilke et magnetisk rotoren blir dreid av den løpende motor, genererer en elektrisk ladning. Du trenger
Hex nøkler
Phillips skrutrekker
papp
Vis flere instruksjoner
en

Tilt og støtte sykkelen over til høyre side for å hindre oljelekkasje mens du fjerner motordekselet. Hvis du trenger å utføre et oljeskift også, la oljen renne før du fortsetter.
2

Ta til venstre motordekselet. Snu hver hex tastet bolt sikring av dekselet til motorblokken mot klokken for å fjerne dem. Skyv alle boltene du fjerne gjennom et ark med papp i samme rekkefølge og posisjon som de ble festet til motoren, så de er ikke alle like lange. Du må plassere dem alle tilbake i sine opprinnelige posisjoner senere.
3

vippe dekselet bort forsiktig fra blokken, prøver ikke å skade papiret pakning mellom lokk og motorblokken , hvis uskadet, kan du bruke dem. Løsne ledningsnettet mellom motordeksel og motorblokken.
4

Legg lokket på bakken og løsne de tre Phillips head festeskruene å frigjøre statoren fra innsiden av motordekslet. Ta stor forsiktighet for ikke å strippe hodene på disse skruene, da de er generelt ganske tett moment på plass.
5

Løsne og fjern Phillips skruer for å fjerne festebraketten som fester statoren ledningsnett på plass. Trekk statoren opp og ut av overflaten av motoren og fjern.
6

Plasser erstatning stator på plass, matchende monteringshullene med dem i motordekselet. Plasser ledningsnettet under festebraketten og skru på plass. Plasser de tre Phillips skruer gjennom statoren festehull og dreiemoment på plass. Koble ledningsnettet, bytt deretter motordekselet, ta vare å bruke de tilsvarende hex tastet bolter du presset gjennom papp ark. Start motoren og teste batteriet for lading.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111332.html

Previous:
Next:

motorsykler