Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre bak Motorsykkel Bremser

Vedlikeholde bremsesystemer på en motorsykkel er en av de viktigste oppgavene i en sykkel eiers vedlikehold rutine. Mest alt, i alle fall på hydrauliske bremsesystemer, er ute i det åpne og lett observeres og jobbet på. Med en verkstedhåndbok og grunnleggende verktøy, kan nesten alle motorsykkel eieren beholde sine bremser i toppform. Du trenger:
Shop manual
Motorsykkel lift
Break renere
Butikk filler
Nye bremseklosser eller sko
New brems maskinvare (for trommelbremser)
Liten C- klemme
Thin stykke tre eller stål
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
Skifte Drum Brake Sko
en

Secure motorsykkel å løfte per heis instruksjoner og heve minst seks inches fra bakken. Fjern brems kabel eller pull-rod fra hjulet og fjerne hjulet fra motorsykkel. Inspisere kabel, hvis det er strukket eller skadet på annen måte, kaste den og erstatte den med en ny del
2

Sett hjulet på en ren, flat overflate og fjern bremsen backing plate.. Når backing plate er fjernet, fjerne gamle bremse sko og retur kilder.
3

Clean brems backing plate og brems bremse trommelen med brems renere og en ren fille. Fjern eventuelle vinduer eller lys skade på innsiden av bremsetrommelen med finkornet slipepapir.
4

Installer nye bremse sko og retur våren i renset backing plate. Bytt backing plate og nye bremsesko i bremsetrommelen.
5

Sett hjul og brems kabel eller trekke stangen. Juster bremsen til spesifikasjonene i din butikk manualen.
Skifte hydraulisk skivebrems Pads
6

Secure motorsykkel å løfte per heis instruksjoner og heve minst seks inches fra bakken. Fjern master sylinder dekselet og sett til side. Ved hjelp kalipperens bleeder ventiler, blø all gammel bremsevæske fra systemet i en flaske for gjenvinning.
7

Fjern banjo bolter koble bremseslanger til kalippere og forsiktig fjerne bremseslanger.
8

Løsne caliper bolter og fjerne calipers. Fjern bremsekloss beholde pin, hvis montert, og fjerne gamle pads.
9

Bruk en liten C-klemmen og et tynt stykke tre eller stål, komprimere bøylen stempelet til den er i flukt med vegg av bøylen. Tørk nye bremseklosser med brems renere og installere i caliper som per instruksjonene i din butikk håndboken.
10

forsiktig passe nye pads over bremsen rotoren og sete målepunktene på plass. Stram caliper bolter til dreiemoment spesifikasjoner lagt ut i din butikk manualen.
11

Refill master sylinder med ny bremsevæske. Enten manuelt eller med en vakuumpumpe, blø bremsesystemet til du har fjernet all luft. Sett på master sylinder dekselet. Tørk opp sølt bremsevæske med brems renere og en butikk fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106926.html

Previous:
Next:

motorsykler